Films & Series

Deze Hemelvaart special met Soy Kroon moet jij zien vanavond!

Hebben jullie ook een traantje gelaten bij het kijken van ‘The Passion’? Wij kunnen elk jaar niet genoeg krijgen van het prachtige verhaal van Jezus. Dit jaar komt tv-zender BVN met iets nieuws: ‘The Passion Hemelvaart’. In dit verhaal wordt het verhaal van Jezus compleet gemaakt. En goed nieuws voor de fans van The Passion; Soy Kroon speelt -net als in The Passion- weer de hoofdrol van Jezus!

Lees ook: Waarom de kerstboom eigenlijk het symbool voor kerst is

The Passion Hemelvaart

Qua look en feel zal het een beetje zijn als hoe wij The Passion kennen. Alleen gaat dit verhaal over wat er met Jezus gebeurde nadat hij werd gekruisigd, hij stond tenslotte weer op uit de dood. In The Passion hebben wij kunnen genieten van alle goeie acteurs die de mooiste liedjes zongen en dat zal in de Hemelvaart versie ook zo zijn. Alle acteurs uit het eerste deel van het verhaal, keren nu ook terug voor het tweede verhaal. Dus ja guys, ook Soy keert terug. Soy is de jongste Jezus tot nu toe, maar wel één van de beste tot nu toe. Ook zien wij Dennis Weening en Thomas Cammaert terug, als Petrus en Judas.

Dit verhaal zien wij vanuit drie verschillende perspectieven: uit die van Petrus, de verteller en Maria Magdalena. Maria Magdalena is de eerste die ontdekt dat het graf waar Jezus in lag, leeg is. Zij komt hem als eerste tegen na zijn kruisiging. Petrus heeft natuurlijk een enorm spijtgevoel, ook hij heeft zijn vriend verraden. Zonder bewijs moeten zijn nabestaanden aannemen dat hij nog in leven is. Gaat dit ze lukken? Dat zie je vanavond!

Vanavond op tv

Ga je vanavond de deur niet uit, dan kan je maar beter even de tv aanzetten. Vandaag is het namelijk Hemelvaartsdag, dus The Passion Hemelvaart wordt ook vanavond uitgezonden. Deze special is te zien om 20:30 bij KRO en op NPO 1.

Lees ook: Hemelvaartsdag 2019: dit is er allemaal te doen

Beeld: Instagram @soykroon