Celebs

Danique Bossers deelt pregnancy update!

Op 31 januari afgelopen jaar deelde Danique Bossers het geweldige nieuws dat ze zwanger is! Inmiddels weten we ook al dat het een jongetje gaat worden, en plaatst ze regelmatig de mooiste foto’s van haar zwangerschap. Ook nu deelt ze weer een prachtige foto, én kiekjes van haar babyshower!

Danique Bossers deelt pregnancy update: foto van baby bump en babyshower

She is glowing!

33 weken

We weten nu dus inmiddels al bijna een halfjaar dat Danique in verwachting is, en sinds eind januari weten we ook dat het een jongentje wordt! Dat betekent dat ze een mommy van twee zoontjes wordt. Superleuk nieuws allemaal, natuurlijk. Inmiddels is de Most Wanted eigenaresse 33 weken zwanger, wat betekent dat ze over ongeveer anderhalve maand al gaat bevallen! Ter ere van deze mijlpaal deelt ze een mega schattige foto op haar Instagram. 

Babyshower

Ook heeft Danique een babyshower gegeven. Het kleurenthema van het feestje was blauw, om te vieren dat ze een zoontje krijgt. Ze deelt foto’s met haar vrienden, en een video van megaveel pizza’s die op tafel staan. Jealous! Ook zien we dat ze een teddybeer heeft gekregen, met een blauwe strik om zijn nek. Hoe schattig is dat?! De babyshower ziet eruit als a dream come true.

Beeld: Instagram @daniquebossers