Films & Series

Ginny & Georgia komt met een tweede seizoen en dit is wat wij weten!

Goed nieuws voor de fans van de populaire serie ‘Ginny & Georgia’. De opnames van het tweede seizoen van de serie zijn zo goed als afgerond! En even een vraagje: Ben jij team Marcus of team Hunter? Wij hopen dat je voor Murcus kiest… Anyways, in dit artikel lees je alle in’s & out’s over het nieuwe seizoen. Ook delen wij behind the scenes beelden met je. Kortom: je moet écht even verder lezen.

Lees ook: We can’t wait: dit gebeurt er in het tweede seizoen van Ginny & Georgia

Ginny & Georgia

Het lijkt ons sterk dat je nog nooit over deze Netflix serie hebt gehoord, maar voor de mensen die onder een steen hebben geleefd geven wij toch nog even een korte samenvatting van de serie. Ginny leeft samen met haar moeder Georgia en haar broertje. Georgia heeft in haar jeugd veel moeten doorstaan, waardoor ze nu nog steeds op de vlucht is. Ze verhuizen van hot naar her, maar vinden uiteindelijk hun plaats in New England. Daar ontmoet Ginny al snel twee leuke jongens en moet ze kiezen. Ook komt ze langzaan achter de geheimen van haar moeder. Georgia zal alles, maar dan ook écht alles doen om haar kinderen te beschermen.

Alles over seizoen 2

Wij zaten allemaal op het puntje van onze stoel, tijdens de laatste aflevering van seizoen 1. Waar gaan Ginny heen met haar broertje en hoe zit het nu met Marcus? Oee… spannend! Hopelijk krijgen wij antwoord in seizoen 2. Ook hopen wij natuurlijk iets meer te zien van Marcus 😉 Wij weten in ieder geval dat seizoen 2 volledig is opgenomen. Wanneer het tweede seizoen op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Wij hopen snel! We weten wel dat bijna aIle acteurs uit seizoen 1 terug keren in het tweede seizoen van de Netflix serie. Maar in de tussentijd kunnen wij alvast genieten van wat behind the scenes beelden.

View post on Instagram
 

Lees ook: OMG! Er komen twee (!) extra After-films aan (en dit is wat we erover weten)

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest

Must reads 👀