Celebs

Omg! Flemming kondigt eerste clubtour aan!

Als je de populairste Nederlandse artiest van dit moment moet benoemen, wie staat er dan in je lijstje? Maan, Snelle Antoon of toch Flemming? Eerder kondigden Antoon al een optreden aan in de Ziggo Dome, maar nu komt ook Flemming met goed nieuws! De zanger gaat namelijk een eigen clubtour geven waarin hij meerdere nieuwe liedjes gaat spelen. Zin in!

Lees ook: Omg! Zanger Antoon kondigt groots (onverwachts) nieuws aan!

Een eigen clubtour

Met zijn nummers ‘Zij Wil Mij’, ‘Automatisch’ en ‘Amsterdam’ verovert hij alle Nederlandse hitlijsten. Flemming is dan ook dé artiest die wij deze zomer veel gaan horen! Flemming Viguurs is slechts 26 jaar oud, maar gaat nu al zijn eigen clubtour geven! Hij is van plan om in december het hele land door te reizen met zijn band. Hij is dan te zien in Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Zwolle, Utrecht en Tilburg. Niet alleen wij zijn mega enthousiast, de zanger zelf kan ook niet wachten. “Dit is iets waar ik al mijn hele leven van droom”. “Het is megaspannend en leuk dat mensen dan speciaal komen voor mij. Ik heb zoveel zin om elke show voor de volle 300 procent te knallen.

Wil jij bij zijn optredens zijn? Dan moet je snel zijn. De tickets in Tilburg en Nijmegen zijn nu al uitverkocht! Verder zijn er nog een aantal plekken beschikbaar in de andere plaatsen, maar laat niet op je wachten.

Flemming

Flemming Verhuur is geboren in 1996 in ‘s-Hertogenbosch. Wij dachten voorheen dat Flemming zijn artiestennaam was, maar niets in minder waar. Zijn tweede naam is Freddie. Hij is vernoemd naar de frontman van Queen, Freddie Mercury. Dit past wel bij hem, want net zoals Freddie Mercury, heeft Flemming ook een grote passie voor muziek. Wel wat het ff shocking toen wij wisten dat Flemming op het punt stond te stoppen met muziek. Hij dacht dat het als kleine artiest moeilijk was om in het wereldje te komen. “Je wil graag doorbreken, maar de kans dat het gebeurt is klein. Je hebt wel echt doorzettingsvermogen nodig heb ik gemerkt.”

Lees ook: Deze 8 vette festivals kun jij niet missen deze zomer!

Gelukkig voor ons in hij doorgegaan met muziek maken. Naar welke vrolijke liedjes hadden we dan moeten luisteren in de zomer?

Bron: ADBeeld: Instagram @flemming

Must reads 👀