Celebs

Dit zijn de 4 knappe zoons van Beau van Erven Dorens

Televisiepresentator Beau van Ervens Dorens kunnen wij natuurlijk kennen van de programma’s: ‘Beau’, ‘RTL Boulevard’ en ‘Beau Five Days Inside’. Met zijn carrière gaat hij lekker, maar wat weten wij eigenlijk van zijn privéleven? Nou, het schijnt dus dat Beau vier hele knappe zoons heeft! Dit wil je zeker zien!

Lees ook: Aan deze 5 dingen kun je merken of hij een vriendin heeft

Beau is vader van 4 zoons

In 1994 zijn Beau en zijn vrouw Selly Vermeijden in het huwelijksbootje gestapt. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Het stel heeft in totaal vier zoons gekregen. En ze zijn al ouder dan je denkt, twee zijn zelfs al het huis uit! Zijn zoons heten: Bram, Bobbie, Jan Arie en Tijn. Wat weten wij eigenlijk van deze jongens? Je leest het hier! Kleine spoiler: ze zijn alle vier erg knap!

Lees ook: Zien: prinses Amalia is op romantische vakantie met haar vriendje

Bram en Tijn (21)

Om gelijk met de deur in huis te vallen: de oudste jongens zijn een tweeling. Bram en Tijn zijn de oudste van het gezin en ze lijken mega erg op elkaar. Sterker nog; je kan ze bijna niet uit elkaar halen. Bram heeft ruim 4000 volgers op Instagram en zijn broer Tijn heeft bijna 4400 volgers. We willen je niet van je weerhouden van de foto’s, want deze tweeling is écht mega knap. Ook opvallend; ze lijken als twee druppels water op hun vader. Beide jongens hebben hun ouderlijke huis al verlaten. Bekijk hier een foto van de tweeling:

Bobbie (19)

Bobbie is de derde jongen uit het gezin. Het is een sportief type, want we zien een aantal kiekjes voorbijkomen waarop hij aan het snowboarden is. Net als zijn oudere broers mag hij er zeker wezen, want ook hij ziet er goed uit. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel de foto hieronder:

Jan (18)

Ook dit is een leukerd. Jan studeert aan het Amsterdamse Lyceum en hij woont momenteel ook in Amsterdam. Van alle broers heeft hij wel de beste Instagram feed. Wij vinden hem het meest op zijn broer Bobbie lijken. Wat wij echt leuk vinden; alle broers liggen qua leeftijd wel dicht bij elkaar. Dat moet een drukke boel bij hun thuis zijn geweest. Check hier een foto van Jan: 

Bij wie ga jij in de DM sliden? 🙂 

Beeld: Flair