Aan deze 5 dingen kun je merken of hij een vriendin heeft

Love door Roos-Sanne

Je kent het vast wel: tijdens het uitgaan, in de supermarkt of waar dan ook kom je wel eens een leuke jongen tegen waar je wel geïnteresseerd in bent. Ondanks je misschien wel met hem wil praten, wil je natuurlijk niet gaan flirten met een jongen die een vriendin heeft. No worries, want aan deze 5 signalen kun je merken of hij wel (of geen) vriendin heeft!

5 signalen waaraan je kan merken of hij een vriendin heeft

Het is altijd handig om te weten of die cutie aan de bar al een vriendin heeft; het is natuurlijk niet de bedoeling dat we met een taken man gaan flirten. Girls supporting girls, right?

 

1. Afstand

Als je merkt dat hij een beetje afstand van je houdt, kan dit zeker betekenen dat hij een vriendin heeft. Een loyale man zal namelijk waarschijnlijk afstand houden van andere dames, vooral als hij merkt dat ze aan het flirten zijn.

 

2. Hij zit veel op zijn telefoon

Wanneer iemand veel op z'n telefoon zit, kan dit natuurlijk betekenen dat hij zijn vriendin aan het appen is. Je vindt het vaak wel fijn om van je lief door de avond heen appjes te krijgen, toch? Grote kans dat hij dus een vriendin heeft die hij even een update geeft.

 

3. Vraag aan zijn vrienden

Het is misschien een beetje ongemakkelijk om het direct aan hemzelf te vragen, dus als hij met vrienden is kun je het ook aan hun vragen. Maak het gewoon casual, alsof je vriendschappelijk interesse in hem hebt. Zo voorkom je ongemakkelijke gesprekken!

 

4. Stalk zijn Instagram

Nog een goeie tip is om gewoon vriendschappelijk in een gesprek naar zijn naam te vragen, om hem vervolgens op social media te stalken. Of, als je daar handig in bent, kun je natuurlijk ook gewoon straight up naar zijn socials vragen. Waarschijnlijk zul je daaraan al wel zien of hij single is of niet!

 

5. Hij reageert niet (meer) op je appjes

Dacht je dat hij single was en heb je z'n nummer gescoord? Nice! Maar wanneer hij dan ineens niet (meer) reageert op je appjes, is de kans groot dat dit komt omdat hij al een vriendin heeft. Jammer, maar je kan het er dan maar beter bij laten.

 

Lees ook: Relatie uit? No worries, deze 10 dingen gaan je sowieso helpen

Lees ook: 11 tekenen dat jouw crush eigenlijk helemaal niets voor jou is