Films & Series

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van ‘Het Perfecte Plaatje’ te zien!

Zijn jullie ook zo gek op het programma ‘Het Perfecte Plaatje’? In het programma gaan acht BN’ers de strijd tegen elkaar aan. Wie schiet de mooiste plaatjes en wie gaat er uiteindelijk met de winst vandoor? Aan het nieuwe seizoen doen een hoop leuke BN’ers mee. Dit wordt trouwens ook een speciaal seizoen, want de kandidaten reizen af naar het buitenland. Fun!

Het perfecte plaatje

Het nieuwe seizoen belooft weer een groot spektakel te worden. Er doen leuke bekende Nederlanders mee en het nieuwe seizoen is een tikkie anders dan voorgaande seizoenen. Dit zijn de BN’ers die dit jaar meedoen: Tim den Besten, Roxanne Kwant, Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge, Daphne Bunskoek, Maurice Lede en Jochem van Gelder. Het nieuwe seizoen zit dus vol met nieuwe talenten.

Lees ook: Omg! Deze bekende namen doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’

Nu alle maatregelen de deur uit zijn, mogen de deelnemers van het programma voor het eerst afreizen naar het buitenland. Dit levert hoe dan ook mooie beelden op. Nu ben jij vast benieuwd waar het zevende seizoen zich afspeelt… in Argentinië! De eerste aflevering van ‘Het Perfecte Plaatje in Argentinië’ is vanaf woensdag 1 juni om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Voor de oplettende lezers; dat is morgen al!

Argentinië here we come!

Wij kunnen wel snappen dat de kandidaten stonden te popelen om mee te doen aan dit nieuwe seizoen. De eerste opdracht begint voor de BN’ers al in Buenos Aires. Daar mogen ze gelijk de stad verkennen. Na de shoot even uitrusten zit er niet in. De kandidaten vertrekken de volgende dag gelijk naar een studio om daar een sieradenshoot te houden. Wij zijn nu al benieuwd naar degene die de opdrachten het beste uitvoert.

Lees ook: Liefdesavontuur van Jaydi en Ricky is ten einde gekomen (en dit is waarom)

Ook weten wij al dat de kandidaten het echt tegen elkaar moeten opnemen. Ze moeten ze opzoek gaan naar de ‘Argentijnse voetbalpsssie’. Ook staat er umm.. een gemaskerde naaktshoot in de agenda. Interessant… De opdrachten worden steeds een beetje moeilijker. De kandidaten moeten dan ook goed hun best doen.

Wij zijn helemaal ready voor het nieuwe seizoen!

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest