Lifestyle

Wait, what? Je kan vanaf nu blind daten via Tinder!

Mannen met koikarpers, ontblote boven lichamen of een groepsfoto waar je absoluut niet uit kan halen om wie het nou eigenlijk gaat. Het is vreselijk en uiteindelijk eindig je maar met heel weinig mannen naar je naar rechts kunt swipen. Kortom Tinder is dé ultieme vleeskeuring en daar komt vanaf nu verandering in. Zo kun je voortaan een blind date aan de haak slaan, waardoor je dus niet weet of diegene zijn profiel volstaat met foto’s met vissen! 

Zo regel je een blind date via Tinder

We horen maar weinig verhalen van echt goede Tinderdates, want eigenlijk is bijna het altijd zo dat het uiterlijk wel leuk is, maar je voor de rest voor geen meter bij elkaar past. Heb jij daar nou ook ervaring mee en ben je eigenlijk wel klaar met dat urenlange swipen? Dan is de blind date functie van Tinder echt iets voor jou. Met deze functie word je gematcht op basis van een vraag en dus niet op basis van elkaar foto’s.

Een van die vragen zou bijvoorbeeld kunnen zijn: welke snack bestel je altijd bij de friettent? Dit heeft verder niks te maken met jullie innerlijk maar het kan wel makkelijk zijn als jullie na een lange avond stappen beide craven naar een frikandel speciaal of een kaassoufflé. Naast deze vraag is het de hoogste tijd om jouw match iets beter te leren kennen via de chat en hierbij nog steeds zonder foto. Na een aantal gesprekken is de kennismakingsperiode dan uiteindelijk afgelopen en kunnen jullie samen beslissen of jullie de match voort zetten of niet. Als jullie beide kiezen voor een match dan kun je  zien met wie je al die tijd al aan het kletsen bent en hopelijk bevalt dat een beetje…. Oh ja en mochten de foto’s nou verdacht veel op Simon Leviev lijken dan kun je maar beter niet afspreken! 😉

Je hebt veel meer kans op liefde 

Door deze nieuwe manier van daten op Tinder ontstaan er maar liefst 40% meer matches op Tinder en dat komt volgens de app zelf, doordat mensen elkaar sneller de kans geven zonder foto en dat begrijpen wij wel, want zonder een foto met zo’n koikarper is iemand misschien net iets interessanter… Test het uit en misschien dat jij nu wel de liefde van je leven op Tinder vind, zoals Rianne Meijer en haar vriend dat ook vonden! 

Beeld: Netflix

Must reads 👀