Films & Series

Guilty pleasure: vanaf deze datum komt Jachtseizoen weer terug

Roos-Sanne

Jachtseizoen is stiekem onze guilty pleasure, en wij zijn al een tijdje helemaal ready voor een nieuw seizoen. Sinds de eerste deelnemers bijna een maand geleden zijn uitgelekt, zijn wij al excited. En nu is dan ein-de-lijk de datum waarop de eerste aflevering te zien is bekendgemaakt! Wij kunnen niet meer wachten.

Vanaf deze datum begint onze guilty pleasure Jachtseizoen weer

Het begint al bijna!

Jachtseizoen

Jachtseizoen is begonnen als een YouTube serie van Giel, Thomas en Stefan, die samen StukTV vormen. In 2016 werden de eerste afleveringen online geplaatst, en dit werd zo’n succes dat het elk jaar terugkeerde. Ook dit jaar komt het dus weer terug!

In Jachtseizoen nodigt StukTV verschillende BN’ers uit die van Team Stuk moeten ontsnappen. Elke 10 minuten wordt hun huidige locatie naar de jongens van StukTV gestuurd, die gebaseerd daarop de BN’er moeten vangen. De meest iconische mensen hebben al meegedaan; bekende zangers/zangeressen, influencers, presentatoren en zélfs Eloise van Oranje heeft een poging gedaan om uit handen te blijven van Team Stuk!

Nieuw seizoen

Thomas heeft ons nu ein-de-lijk uit ons lijden verlost; hij heeft namelijk de datum bekendgemaakt waarop Jachtseizoen terugkeert! ”Het Jachtseizoen is weer terug,” schrijft hij op Instagram. ”Het belooft weer een spectaculaire jacht te worden. Vanaf zaterdag 4 juni 20:00 op SBS6 en vanaf zondag 5 juni 09:00 op Amazon Prime Video.” Hoe leuk?! Of dit seizoen ook op YouTube wordt geplaatst, weten we niet. Maar dat zullen we vanzelf zien!

View post on Instagram
 

Deelnemers

Om het nóg leuker te maken, zetten wij alvast een paar van de deelnemers op een rijtje. Zo zou modeontwerpster Olcay Gulsen samen met haar vriend (en radio-dj) Ruud de Wild als koppel meedoen, doen Maxime en Montana Meiland samen mee én gaan Kjeld Nuis en Ireen Wüst samen de uitdaging aan. Een soort groeps-editie, dus; hoe leuk?!

Daarnaast doen ook Peter Gillis en Rob Geus, Davy Klaassen en Daley Blind, Sander Lantinga en Jan Versteegh, Gert en Viktor Verhulst en Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk mee aan het nieuwe seizoen van Jachtseizoen. Wij kunnen niet meer wachten!

Bron: JachtseizoenBeeld: Instagram @stuktv