Celebs

Justin Bieber-fans, opgelet: extra show in Ziggo Dome is aangekondigd!

Het is al langere tijd bekend dat op vrijdag 13, en zaterdag 14 januari 2023 Justin Bieber optreedt in de Ziggo Dome. Net als met ieder ander concert zijn er altijd teleurgestelde fans die geen kaartje wisten te bemachtigen. Gelukkig krijgen die fans nog een kans; er is namelijk een extra show aangekondigd!

Justin Bieber geeft extra concert in de Ziggo Dome

En de kaartverkoop begint al bijna!

Extra concert

Justin Bieber gaat weer op tournee. De tournee heet de Justice World Tour, en hij zou hierdoor twee concerten geven in de Nederlandse Ziggo Dome; op vrijdag 13 en zaterdag 14 januari volgend jaar. Helaas waren er ook weer wat teleurgestelde fans die helaas geen kaartje konden krijgen, maar voor hun is er gelukkig goed nieuws: Justin krijgt namelijk een extra show! Het is aangekondigd dat hij ook op 11 januari staat te shinen in de Ziggo Dome.

Lees ook: Wow: Justin Bieber heeft een samenwerking met Vespa!

Justice World Tour

Eigenlijk zou de Justice World Tour afgelopen zomer al beginnen, maar in verband met de coronamaatregelen die destijds gelden, werd het uitgesteld. Morgen heeft hij de allereerste show van zijn tour in Mexico, waarna hij langs vijf continenten gaat om op te treden. Hij reist de wereld af naar Amerika, Europa, Afrika, Azië en Oceanië. In januari volgend jaar komt hij dus ook naar Nederland!

Kaartverkoop

De kaarten gaan op vrijdag 27 mei om 9:00 in de verkoop. Zoals je je kan voorstellen, waren zijn vorige twee shows binnen een paar minuten al uitverkocht. Mocht je vrijdag een kaartje willen bemachtigen moet je dus heel snel zijn, want waarschijnlijk zullen ook deze razendsnel uitverkopen!

Lees ook: Justin Bieber en Selena Gomez maken mentale gezondheid bespreekbaar

Bron: RTL BoulevardBeeld: Evan Paterakis

Must reads 👀