Celebs

Zien: dit zijn alle huisdieren van Paris Hilton (en het zijn er mega veel!)

Roos-Sanne

We dromen allemaal stiekem van een huis vol huisdieren, toch? The icon Paris Hilton leeft in deze droom! Ze heeft namelijk, hou je vast, 24 huisdieren (gehad)! Bizar. Wij zetten al deze schattige fur babies voor je op een rijtje!

Dit zijn de fur babies van Paris Hilton!

Paris Hilton heeft mega veel huisdieren, en deelt vaak de meest schattige foto’s op Instagram!

Silvington

Silvington is één van haar (mega schattige) hondjes. Het is een mix van een pomeriaan en een Siberische husky. Just look at her!

View post on Twitter

Dollar

Ook Dollar is één van haar superschattige, kleine hondjes. Ze heeft Dollar destijds gered en geadopteerd, samen met haar vriend waarmee ze toen samen was. Het ras is een dwergpinscher, and just look!

Munchkin en Shorty

Een beetje afwisseling: Munchkin en Shorty zijn namelijk de superschattige katten van Paris! Ze zijn allebei een Munchkins (ras), en ze zijn echt superschattig. Kijk maar naar dit filmpje:

View post on Instagram
 

Princess, Harajuku, Slivington, Baby Luv en Baby Bear

Kijk dan wat een superschattige groepsfoto! Op deze foto staan vijf van haar hondjes, waarvan je één al eerder hebt gezien, namelijk Silvington. Wat een schatjes zijn het, hé?

Mugsy

Naast de schattige pomeriaantjes en chihuahua’s, heeft Paris ook een mopshondje gehad! En ze was echt me-ga schattig.

View post on Instagram
 

Aapje

Ja, naast the usual huisdieren zoals honden en katten, heeft Paris ook een aap gehad! Hoe deze precies heette, weten we niet. Ze had deze rond 1994, nogal een tijdje geleden dus!

Diamond Baby

Als je het huisdieren account van Paris volgt, zie je waarschijnlijk het vaakst foto’s voorbijkomen van Diamond Baby. Diamond Baby is haar chihuahua, en kijk hoe lief die is!

View post on Instagram
 

Prince Hilton

Eén van haar andere hondjes heet Prince Hilton. Het is een pomeriaantje, die haar zo’n $13.000 heeft gekost! Insane. Maar het is wel een schatje.

Tinkerbell

Hoe schattig, ze had een hondje genaamd Tinkerbell! Helaas leeft dit hondje niet meer, ze is in 2015 overleden. Het was wel een enorm schattige chihuahua.

View post on Instagram
 

Peter Pan

Bij Tinkerbell hoort natuurlijk Peter Pan. Ze heeft dan ook een hondje genaamd Peter Pan, en kijk even hoe schattig hij is!

Princess Piglette en Marylin

Als toevoeging in het rijtje van gekke dieren: ze had ook een varkentje genaamd Princess Piglette! Ook had ze een pomeriaan genaamd Marilyn, waarschijnlijk vernoemd naar the icon herself, Marilyn Monroe. Look how cute!

Baby Bear

Ook had ze een pomeriaan genaamd Baby Bear. En het leukste is nog wel dat het ook net een klein beertje lijkt! Wat een schatje.

View post on Instagram
 

Lady Coco Chanel

Paris heeft ook een pony gehad, die heette Lady Coco Chanel, erg chique! Of ze deze nog steeds heeft, weten we niet, maar kijk hoe schattig ze hier waren!

Ferret Fawcett

Om het rijtje mee af te sluiten, hebben we nog één bijzonder huisdier in petto: op haar 13e kocht Paris namelijk een fret! Ze noemde hem Ferret Fawcett, en kijk hoe schattig.

View post on Instagram
 

Bron: parishilton.com