Celebs

Thomas van der Vlugt over zijn libido tijdens de Bachelor: “een villa vol knappe dames”

De Bachelor is alweer een tijdje afgelopen, maar de kijkers van het programma zijn nog niet klaar met Thomas. In het tijdschrift &C doet Thomas een boekje open over zijn leven tussen de lakens. Ook blikt hij terug over zijn tijd in De Bachelor en hoe het daar gesteld was met zijn libido. Nou girls, even opletten nu.

Lees ook: Thomas en Merel willen geen relatie-stempel: ‘aan het daten’

Thomas praat over zijn gevoelens

Thomas staat bekend als iemand die niet graag over zijn gevoelens praat. Toch hebben wij hem wel beter leren kennen door zijn deelname aan de Bachelor. Ook deed hij vorige week zijn zegje over zijn liefdesleven in het tijdschrijft van Chantal Janzen. In het interview blikt Thomas terug op zijn puberteit. Hij omschreef zichzelf als een ‘hitsige en hormonale puber’. “Voorheen datete ik veel. Ik ging uit, op zoek naar vrouwen en seks.” Oei, wij denken dat Thomas vroeger wel eens een echte hartenbreker is geweest. Thomas laat weten dat hij zijn hormonen nu iets meer onder controle heeft. 

Lees ook: No way! Fabrizio is naar bed geweest met alle overgebleven deelneemsters!

Heeft leeftijd ook nog een rol gespeeld? Zelf laat hij weten dat hij door zijn leeftijd anders naar de liefde is gaan kijken. “Nu ik dertig ben, besef ik: het draait niet allemaal meer om seks.” Thomas vindt het nu belangrijk dat hij bijvoorbeeld een stabiele relatie heeft. Komt dat even mooi uit voor Merel. Vroeger was Thomas een beetje jaloers op jongens die een langere tijd een relatie hadden, maar nu weet Thomas zelf ook hoe het is. Hij is natuurlijk dolgelukkig met Merel. “We zijn stapelgek op elkaar, dat hadden we niet zien aankomen. We houden het nog steeds vol samen.”

Met iemand de lakens gedeeld in De Bachelor?

Wij zijn toch stiekem wel razend benieuwd. Is Thomas intiem geweest met één van de Bachelor deelneemsters? Thomas wil hier heel duidelijk antwoord op geven. “Nee”, deelt hij dan. Wel wil hij laten weten dat met zoveel knappe dames in een villa zitten wel effect heeft op je libido. Gelukkig heeft de Bachelor zich weten te gedragen, in tegenstelling tot Vlaamse Bachelor Fabrizio. Die met alle overgebleven dames naar bed is geweest.

Bron: GraziaBeeld: Instagram @thoootje