Celebs

Wat lief! Dj Wef is bevallen van haar tweede kindje

In 2018 kreeg DJ Wef haar eerste kindje samen met Ronnie Flex. Nori Dua, heet hun dochtertje. Nu een aantal jaar later was het tijd voor een tweede kindje. Samen met haar lover Mohamed Amine mocht ze nog een kindje verwelkomen. Het is een dochtertje! Dit gelukkige nieuws maakte het stel bekend via Instagram.

Lees ook: BREAKING! Rihanna is bevallen van haar eerste kindje!

Een tweede dochtertje voor DJ Wef

DJ Wef zit samen met haar grote liefde op een roze wolk. De twee zijn de gelukkige ouders geworden van hun dochtertje Sofi Luna. Dat betekent dat Nori Dua grote zus is geworden! DJ Wef is door het dolle heen en deelt het volgende op haar Instagram: “Let us introduce you to Sofi Luna“. Wat een prachtige naam! De foto is ook mega zoet. We zien dat Mohamed, de grote liefde van DJ Wef de pasgeboren baby vasthoudt. Grote zus Nori zit vol verbazing naar haar te kijken. Super lief! Het meisje is op 18 mei geboren.

One happy family

Het is natuurlijk groot feest thuis. DJ Wef is voor de tweede keer moeder geworden en kleine Nori is voor de tweede keer grote zus geworden. Eerder is Demi de vriendin van Ronnie Flex bevallen van een dochtertje Rémi Ayoki. Ondanks dat DJ Wef en Ronnie exen zijn van elkaar, kunnen ze nog wel door één deur samen. Zo reageert zowel Ronnie als Demi op het goeie nieuws. Ze reageren allebei een hartje onder de foto met de lieve woorden: “💓Welcome baby sister”. Het is inderdaad één grote familie nu. Nori kan nu lekker genieten van haar twee kleine baby zusjes.

Lees ook: Monon en Dwayne krijgen derde kindje samen!

Ook veel andere BN’ers reageren op het lieve baby nieuws. Monica Geuze schrijft: “Gefeliciteerd 🙌❤️” En ook Tabitha reageert met “Gefeliciteerd lieverd 💖”. Tabitha zit natuurlijk zelf ook met haar hoofd in de wolken want ook zij mag over een paar maanden een dochtertje welkom heten. Wat lief allemaal!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @djwef