Celebs

Yvonne Coldeweijer exposed na verspreiden nep-video!

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur. Deze dame deelde laatst een onnodige opmerking over Koen Kardashian en dit werd door veel BN’ers niet gewaardeerd. Nu wordt pijnlijk duidelijk dat Yvonne haar bronnen niet goed genoeg checkt! Ze zou zomaar iets overnemen van volgers in haar dm. Het ging namelijk over presentatrice Talitha Muusse. Zij zou bepaalde middelen hebben gesnoven in een wc. Yvonne heeft dit klakkeloos gedeeld op haar verhaal. Maar uhmm.. deze video is in scène gezet!

Lees ook: Yvonne Coldeweijer reageert op Koen Kardashian

Nepvideo

Het begon allemaal bij een video van BNR-presentatrice Talitha Muusse. In de video was te zien dat de journalist in de wc aan het snuiven was. En natuurlijk was Yvonne er als de kippen bij. Ze moest dit delen op haar verhaal, want Yvonne spaart niemand! Kort na deze actie van Yvonne werd bekendgemaakt dat deze video in scène is gezet door Talitha zelf! De video was dus niet echt. Waarom ze deze video heeft gemaakt? Om Coldeweijer te testen. Via een nep Instagramaccount heeft ze de video naar Yvonne gestuurd. Die kon haar ogen niet geloven. Ze heeft nieuwe juice! Nadat Yvonne er achter kwam dat dit door haar gedeelde nieuws fake is, is ze allesbehalve blij met Talitha.

De reactie van Yvonne

Wij vonden dit zelf wel heel juicy! De waarheid komt naar boven dat Yvonne niet altijd haar bronnen optimaal controleert, en dus nieuws verspreid dat wellicht niet kan kloppen. Geloof dus niet alles wat je voorbij ziet komen. Zelfs niet van juicechannels! Yvonne is natuurlijk wat minder blij met de actie en reageert op het nieuws.

Ze haalt uit naar de presentatrice: “Zo zo, dat was alweer even geleden hè meid? Zat je carrière in een dipje?” Vervolgens wil ze ook even duidelijk maken dat ze wel rechtmatig gehandeld heeft. “Ik hoor dat Talitha vandaag allemaal interviews heeft gepland op camera over mij, onder andere met RTL Boulevard. Meiddd 😂 gebruik je mij nou voor media-aandacht? Whahah wat gênant.” 

Lees ook: Yvonne Coldeweijer gespot met knappe vent!

Muusse heeft natuurlijk ook wat over dit voorval te zeggen. Zo laat ze weten dat haar kijk op juicekanalen behoorlijk is veranderd na deze actie. “Ik zie ook wel eens verhalen van Yvonne voorbijkomen over BN’ers en dan denk je toch: waar rook is is vuur. Maar nu weet ik: er is vaak alleen maar rook.”

Bron: MetroBeeld: Girlscene