Films & Series

Zien: De trailer van JLO’s eerste documentaire!

Zijn we niet allemaal mega fan van zangeres Jennifer Lopez? Met haar populaire nummers ‘On The Floor’, ‘Ain’t Your Mama’ en ‘Booty’ behaalt ze alle hitlijsten. JLO is dan ook echt een begrip in de muziekwereld. In juni verschijnt haar documentaire ‘Halftime’ op Netflix en de eerste beelden zijn al uitgebracht. Wat wij kunnen verwachten? Een powervrouw die vertelt wat zij vindt van het wereldje waarin ze leeft. Dit wil je niet missen!

Lees ook: Wait, what? BN’ers krijgen betaald om te posten over docu Anna Nooshin

JLO

In 1999 brak Jennifer Lopez door met haar muziek. Zij maakte vooral pop, R&B en latin songs. Ze scoorde hit naar hit. En met 21 miljoen maandelijkse luisteraars werd zij één van de grootste artiesten van de wereld. Ook speelde de zangeres in vele films. Dus is ze naast zangeres ook nog een actrice! Wauw, impressive. De laatste film waarin ze heeft gespeeld is Hustlers uit 2019. Maar nu gaat JLO binnenkort haar eigen show stelen. De brunette komt namelijk met haar eigen documentaire over haar leven.

In de docu krijgen wij te zien hoe Jennifer de ballen hooghoudt. Ze is naast zangeres en actrice ook nog moeder. Het is niet makkelijk om altijd maar in de spotlights te staan. Al lijkt het haar wel altijd makkelijk af te gaan. Ze is natuurlijk prachtig. In de docu zien wij hoe ze dealt met de media en de vele kritiek die ze krijgt. Ben jij nu al benieuwd? Bekijk hieronder alvast een stukje van de trailer:

Negatieve reacties uit de media

“I’ve lived in the public eye.” “And I really believed a lot of what they said.” Horen wij Jennifer zeggen in de trailer van haar documentaire. Een artiest die zo groot is krijgt natuurlijk behoorlijk wat aandacht. En dit is lang niet alleen positief. Tijdens een interview werd haar ooit het volgende gevraagd: “How do you feel about you butt?” Jeniffer reageert daarop met: “You did not just ask me that.” “I did”, antwoorde de interviewer. Heftig toch!?

Lees ook: The Tinder Swindler en Bad Vegan uitgekeken? Tijd voor deze nieuwe true crime docu

Wij zijn erg benieuwd naar de documentaire. Wij verwachten een heftige docu, maar toch ook een hele krachtige. JLO weet namelijk precies wie ze is en wat ze wil laten zien. We can’t wait! ‘Halftime’ is vanaf 14 juni te zien om Netflix.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Instagram @jlo

Must reads 👀