Celebs

What?! Om déze reden wil hottie Zac Efron nooit meer in shape zijn

Even eerlijk: we hebben allemaal wel eens zitten crushen op de shirtloze foto’s van Zac Efron, toch? Door de jaren heen is hij flink veranderd, maar nog altijd even knap gebleven of course. Fans hebben alleen gemerkt dat zijn sixpack plaats heeft gemaakt voor een dad bod. Hij legt uit waarom hij nooit meer terug wil naar zijn fitte lichaam!

Dit is de reden dat Zac Efron géén sixpack meer wil

Niet dat wij dat erg vinden, want stiekem vinden we zijn lichaam nu nog net zo leuk. 😉

Baywatch body

Jarenlang staat Zac Efron al bekend om zijn knappe koppie en afgetrainde lichaam. Hij speelde in 2017 dan ook mee aan de Baywatch film, wat wij met alle plezier naar keken. Daarnaast speelde hij ook in megaveel andere films de knappe jongen, en heeft hij de harten van meerdere tienermeisjes weten te veroveren. Maar naar mate hij ”ouder” wordt (hij is 34), is hij natuurlijk ook gewoon veranderd. Zo heeft zijn sixpack plaats gemaakt voor een dad body, en legt hij uit waarom hij nooit meer een fit lichaam hoeft te hebben.

Niet meer in shape

Tijdens de opnames van Baywatch was hij in de beste vorm dat hij ooit is geweest. Toch vertelt hij dat hij na de opnames al wist dat hij nooit meer zó goed in shape wilde zijn. ”Het maakt je verdrietig. Je kan niks doen; je mag soms niet eens water drinken,” zegt hij erover. Heftig! Hij trainde destijds vijf tot zes keer per week, twee keer per dag, waarvoor hij om 5:00 ‘s ochtends op moest staan.

Daarbij werd zijn dieet heel strict bijgehouden, tot het punt dat er bij elke hap werd berekend hoeveel voedingsstoffen hij binnen zou krijgen. Maar wat hij nog het vervelendst vond, was de restricties die hij kreeg bij het eten. ”Ik was niet blij dat ik geen koolhydraten mocht eten,” vertelt hij daarover.

Dit betekent natuurlijk niet dat hij zichzelf nu laat gaan: hij geeft aan dat hij wel actief wil blijven, maar dat hij ook gewoon de vrijheid wil hebben om te eten wat hij wil, wanneer hij wil, zonder bang te hoeven zijn voor de consequenties. Ook vertelt hij dat als hij ooit weer een rol krijgt waarvoor hij tóch weer zijn sixpack terug moet krijgen, hij dat best wil doen, maar omdat hij zo lang bekend heeft gestaan als ”Disney kid” hij nu geen andere stempel wil.

Bron: Facebook - IconsBeeld: Baywatch

Must reads 👀