News

Damn! Zac Efron is gespierder dan ooit in de Baywatch trailer

Meiden, mogen we heel even jullie aandacht? Dit nieuws is namelijk iets waar je echt even voor moet zitten. Of nou ja, waar je voor WIL zitten. Het zit namelijk zo: de Baywatch trailer is gepubliceerd en in die trailer zien we de überknappe Zac Efron. En dat niet alleen, hij is gespierder dan wij hem ooit hebben gezien.

Om maar gewoon meteen heel oppervlakkig te zijn: ja, je kunt ons wakker maken voor een film waarin Zac Efron speelt. Op de Girlscene redactie ontwikkelden we spontaan een crush toen hij in High School Musical speelde en sindsdien zijn we groot fan (van zijn looks ;-)). Daarom is het helemáál niet erg dat hij gecast is voor Baywatch.

Het is daarom ook geen straf om de nieuwe Baywatch trailer te bekijken, want damn… Je kunt wel zien dat Zac zich goed heeft voorbereid op zijn rol. Zijn torso is gespierd en gebruind en eerlijk: de rest van de cast is minstens zo knap. Kijk maar:

Het is nog even wachten totdat we deze film in de bioscoop kunnen bekijken. Schrijf 11 mei alvast op in je agenda, want dan wil je er net als de Girlscene redactie als eerste bij zijn.

Must reads 👀