Celebs

What? Nikkie de Jager krijgt aanbod voor filmrol in Hollywood

Heel even leek er spannend nieuws te zijn voor Nikkie de Jager: ze kreeg namelijk een aanbod voor een filmrol in Los Angeles! Maar helaas, toen de casting dame iets meer research deed naar Nikkie, kwam ze ergens achter waardoor ze de rol niet zou krijgen. En de reden is bizar!

Nikkie de Jager kreeg filmaanbod in Los Angeles, maar ging niet door om déze reden

Nogal een gekke reden om het aanbod in te trekken, als je het ons vraagt!

Acteer droom

Veel van haar dromen heeft Nikkie inmiddels al bereikt. Zo heeft ze van haar grootste passie haar beroep kunnen maken: make-up. Maar ze heeft nog wel één droom die ze graag nog waar wil maken: acteren in een film. Maar dat betekent niet dat ze zomaar tegen iedere rol ‘ja’ zegt. ”Als ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. Dus niet met een klein rolletje, maar gróót. En bij voorkeur internationaal,” vertelt ze erover. Nikkie heeft een rol in een film al wel eerder aangeboden gekregen van Nederlandse filmmakers, maar dit paste toch niet helemaal bij haar. ”Het was altijd iets heel kleins. Of dat ik dacht: moet dit nou echt mijn eerste rol zijn? Dan wacht ik liever nog even.” En even leek het erop dat haar droom uit kon komen: ze kreeg namelijk een aanbod voor een film in Los Angeles!

Lees ook: Nikkie de Jager wordt jurylid van dít programma

Aanbod filmrol

Deze week was Nikkie aanwezig bij het filmfestival in Cannes om de openingsavond voor TikTok te presenteren. Hier vertelde ze dat ze een filmaanbod had gekregen van een nogal bekend iemand, maar dit ging niet door om een wel heel gekke reden. ”Ik was een paar weken geleden op de wereldpremière van Doctor Strange in Hollywood,” vertelt Nikkie. ”Toen ik de zaal uitliep, kwam er een vrouw naar mij toe die zei: ‘Jij bent dé perfecte vrouw voor een rol die ik moet casten’. Het was een mevrouw van een groot bedrijf, ze had onder andere Suicide Squad gemaakt. Dus ik zei: ‘Ik geef je mijn nummer!'” Nikkie komt natuurlijk uit Nederland en woont hier nog steeds, dus vertelde ze dat ze een Nederlands nummer had. “‘Nederland? Nou, laat dan maar’. Blijkbaar was ik toch niet zo perfect voor de rol.” What? Dat vinden wij een nogal gekke reden.

Lees ook: Oh my gosh: Nikkie de Jager speelt in het tweede seizoen van Euphoria

Bron: RTL Boulevard

Must reads 👀