Films & Series

Deze sappige romcoms met Jim Bakkum móét je kijken

Stiekem doen we niks liever dan op vrijdagavond met een grote bak ijs naar sappige romcoms kijken, toch? Knappe acteurs die zoetsappige verhalen naspelen, we love it. En al helemaal als Jim Bakkum erin zit, natuurlijk ;). Deze sappige romcoms met Jim Bakkum wil je kijken!

Deze Jim Bakkum-films móét je gezien hebben!

Voor je volgende binge watch sessie ;).

Verliefd op Ibiza (2013)

Verliefd op Ibiza is een echte oldie but goldie. En laten we eerlijk zijn, oude romcoms zijn vaak veel leuker dan nieuwe, toch? In Verliefd op Ibiza volg je vier verschillende groepen mensen van jong en oud die op vakantie zijn naar Ibiza. Door de film heen komen deze groepen op elkaars pad, en ze worden allemaal verliefd op Ibiza (en op elkaar, natuurlijk ;)).

Watch on YouTube

Onze Jongens (2016)

Wie kent Onze Jongens nou niet? Twee vrienden, Bas en Jorrit (Jim), besluiten te stoppen met hun bouwbedrijf en gaan strippen voor de kost. Iets wat wij als kijkers helemaal niet erg vinden ;). Wanneer Jorrit tijdens het uitgaan Katja, wordt hij smoorverliefd op haar. Hoe het afloopt zullen we niet spoileren, maar er zit een megagrote plottwist in! En het allerleukste: er is een deel 2!

Watch on YouTube

Zwaar verliefd! (2018)

Stiekem is Zwaar Verliefd! één van onze favoriete films ever. Jim speelt de rol van Ruben. Hij heeft op dat moment een vriendin, maar zijn leven wordt nogal overhoopgegooid wanneer hij dierenarts Isa ontmoet. Isa is een jonge vrouw die nogal met haarzelf in de knoop zit; ze vindt zichzelf te dik, en overtuigd haarzelf dat ze nooit met iemand zoals Ruben zou kunnen zijn. No worries, ook bij deze zullen we niet spoileren hoe die afloopt ;). Ook hiervan is een deel 2, trouwens!

Watch on YouTube

Just Say Yes (2021)

In Just Say Yes volgen we het leven van Lotte, die al jarenlang samen is met haar vriend Alex. Ze is druk bezig met het plannen van haar droombruiloft (wie niet?), tot Alex de bruiloft ineens niet meer door wil laten gaan.  Dan ontmoet ze Chris (Jim), waar ze steeds beter bevriend mee raakt. Haar relatie staat op springen, en de bemoeienis van Chris helpt niet bepaald. Dit is een echte must see!

Watch on YouTube

Liefde Zonder Grenzen

In Liefde Zonder Grenzen gebeurt alles dat je niet verwachtte. Je volgt een gezin dat bestaat uit een vader die weduwenaar is, twee dochters die allebei vriendjes hebben die de – nogal racistische – vader niet accepteert en een zoon (Jim) die óók een relatie heeft, maar wat uitgaat omdat hij gevoelens voor een ander ontwikkelt. De film zit vol met plottwists die je niet aan ziet komen, een echte aanrader dus!

Watch on YouTube

Lees ook: 5 knappe acteurs van Nederlandse bodem

Beeld: Liefde zonder Grenzen