Celebs

Monon en Dwayne krijgen derde kindje samen!

Ahh goed nieuw voor Manon Tilstra en haar vriend Dwayne Zandvliet. Het stel in in verwachting van hun derde kindje! Eerder kregen de twee al twee dochtertjes; Néla en Yuna. Nu maakt het gezinnetje plaats voor een 5de gezinslid. Dit goeie nieuws delen door prachtige kiekjes op Instagram te zetten. Gefeliciteerd jullie!

Lees ook: Manon Tilstra komt binnenkort met een eigen lijn MILAMOON

Manon en Dwayne

Deze twee zijn wel echt een powerkoppel samen. In 2009 hebben ze voor het eerst Valentijnsdag gevierd. Sindsdien zijn Manon en Dwayne niet meer weg te denken uit elkaars leven. In 2018 werd het stel voor de eerste keer ouders van hun dochtertje Néla. Niet lang daarna in 2020, is Manon bevallen van hun tweede dochtertje Yuna. Toen deelde ze het volgende op haar Instagram: “Heerlijk even cocoonen samen met z’n 4tjes😍” Zeker heerlijk, maar binnenkort komt er een derde bij!

In een serie van foto’s die wij voorbij zien komen op zowel de Insta van Manon als die van Dwayne, maken ze bekend dat ze in verwachting zijn van hun derde kindje samen. Op één van de foto’s zien wij al een echo. “And here we grow again 🤍 soon to be a family of 5!!!”

View post on Instagram
 

Big news incoming

Op de Instagram stories van Manon en Dwayne was een aftel klok te zien. Daarboven stond ‘Big News Incoming’ geschreven. Hiermee doelde ze natuurlijk op nog een baby’tje. De meeste hebben het goed geraden, deelt Dwayne op z’n storie. “Soon to be.. a family of 5🥺”.

Lees ook: Manon Tilstra bespreekt openhartig haar zwangerschap én miskraam eerder dit jaar

Ook veel BN’ers zijn blij voor het gezin. Zij laten dan ook lieve berichten achter. “Ahhh zo lief en mooi wat een rijkdom ❤️”, deelt Anna Noohin. “Gefeliciteerd schatten!!!”, deelde Donique Bossers.

Beeld: Instagram @manontilstra