News

Manon Tilstra bespreekt openhartig haar zwangerschap én miskraam eerder dit jaar

Yaaaaay: Manon Tilstra en haar vriend Dwayne krijgen een kleintje! Als het hen gegund is komt over een half jaar een nieuwe vlogbaby ter wereld and we couldn't be more happy. Want hoewel Manon nú zwanger is, ging het een paar maanden geleden mis toen ze een miskraam kreeg... In haar nieuwste video vertelt ze daar openhartig over. 

Stiekem wisten we op Girlscene HQ al dat Manon en Dwayne meant to be zijn. Bovendien is het natuurlijk niet voor niets dat ze op zoek waren naar een groter huis, want Dwayne heeft het nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij héél graag een gezin wil stichten met Manon. Sinds begin dit jaar staat zij daar ook voor open, zo vertellen ze in hun nieuwste video.

Manon is zwanger!

Ons hart leek heel even stil te staan toen we de titel 'Wij krijgen een kleintje' zagen. OMG, is het echt? Uh ja, natuurlijk is het echt. Manon is inmiddels 14 weken zwanger en het hoge woord is er eindelijk uit: nu kan ze van de daken schreeuwen dat ze moeder wordt. Maar hoewel zwanger raken 'makkelijk' was voor het koppel - in hoeverre je dat makkelijk kunt noemen -, hebben ze ook vervelend nieuws...

Miskraam

Manon vertelt in de video dat ze in januari stopte met de pil en dat ze een maand later zwanger was. Hartstikke leuk ofcourse, maar wat hartverscheurend is, is dat ze een miskraam kreeg. Dat verklaart ook waarom ze aan het begin van het jaar een periode had waarin minder video's online kwamen, want het is een verschrikkelijk iets om mee te maken. We begrijpen hartstikke goed dat ze even tijd voor zichzelf nodig had! Gelukkig lijkt het bij deze zwangerschap tot nu toe goed te gaan en fingers crossed dat het kindje straks gezond en wel op de wereld wordt gebracht.

Bereid je voor op een hoop zwangerschapsvlogs, dus! Bekijk hier de video:

Beeld: Instagram

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook