Health

Thomas van der Vlugt uit de kleren! Dit wil je zien!

Wij weten dat presentator Thomas van der Vlugt vaak werkt aan zijn lichaam. Ooit heeft hij voor een YouTube video een cover moeten doen voor Men’s Health, daarvoor was zijn lichaam volledig afgetraind. Ook voor zijn avontuur aan De Bachelor wilde Thomas in shape zijn. En dat hebben wij geweten! Vieww… Nu was het tijd voor hem om helemaal uit de kleren te gaan voor het tijdschrift van Chantal Janzen. Dat wil je zien!

Poedelnaakt voor Chantal Janzen

Als Thomas een doel voor ogen heeft, gaat hij daar meestal helemaal voor! Nu was het aan hem om zich helemaal bloot te geven, dus niet alleen zijn bovenlichaam… Voor het blad van Chantal Janzen, &C, ging onze Bachelor dan ook uit de kleren. Thomas was best een beetje zenuwachtig voor deze shoot. ‘Je kan je voorstellen dat het even spannend was’, zegt Thomas op zijn Instagram. Nou, dat snappen wij zeker! Even bloot op de foto is zeker niet niks!

Lees ook: Zo zag de 30e verjaardag van Thomas eruit

In een interview voor het blad doet Thomas een boekje open over zichzelf. “Ik vind het moeilijk om meteen 100% voor iemand te gaan.” “Ik durf er niet vól in te springen, omdat ik geen druk wil voelen dat het moet slagen. Ik rem mezelf bewust af. Je moet elkaar eerst goed kennen, vind ik.” Mooi gesproken! Dus of Thomas zich normaal ook snel blootgeeft is nu wel duidelijk. Bekijk hieronder de shoot:

View post on Instagram
 

Merel in mediatraining

Je kan snappen dat de mannen van StukTV veel voor hun kiezen krijgen. Ook Thomas heeft vaak last van haatcomments. Hij is dat misschien wel gewend; hij gaat tenslotte al wat jaren mee in de media. Maar voor zijn nieuwe vriendin Merel gaat er een wereld open. Zij is pas bekend geworden nadat ze de winnares werd van de Bachelor. Thomas probeert Merel hier ook voor te beschermen. “Ze krijgt veel te verduren. Een negatief bericht blijft altijd veel langer hangen dan een positief bericht. Ik weet: vandaag ben je nieuws, een hot topic, maar morgen ben je vergeten.” Helemaal waar!

Lees ook: Omg! Thomas geeft uniek cadeau aan Merel

Thomas heeft laten weten dat hij soms mediatraining geeft aan Merel. Hoe moet zij nou reageren op de mensen op het wereldwijde web? “Laatst werd ze voor het eerst geïnterviewd. Dan gaan we van tevoren oefenen. Ze kan bijzonder goed politiek correct antwoorden. Beter dan ik”, deelt Thomas.

Bron: rtlnieuwsBeeld: Instagram @thoootje

Must reads 👀