Celebs

Zien: Johnny Depp gebruikt RTL Late Night interview als bewijs tegen Amber Heard

Roos-Sanne

Inmiddels is het alweer vier jaar geleden dat Amber Heard te gast was bij Twan Huys voor een interview in RTL Late Night. Dit interview is nu bij de rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp betrokken; wij leggen je uit waarom!

RTL Late Night-interview met Amber Heard betrokken bij rechtszaak

In het interview beweerde Amber dat zij de $7 miljoen die ze door de scheiding had gekregen aan twee goede doelen had gedoneerd; nu blijkt alleen dat ze daarover heeft gelogen!

Interview met Twan Huys

In het interview van vier jaar geleden vertelde Amber aan Twan dat ze $7 miljoen aan de scheiding had overgehouden, maar dat ze daar niks van wilde hebben. Daarom zou ze het aan twee goede doelen doneren: $3,5 miljoen per goed doel. 

Betrokken bij rechtszaak

Nu wordt dit interview dus betrokken bij de rechtszaak, omdat Amber dit dus nooit gedaan heeft. Wanneer haar wordt gevraagd of ze nog weet dat ze dit heeft gezegd, beweert Amber dat ze zich het gesprek niet meer kan herinneren. Tot drie keer toe! Later gaf ze toch toe dat het klopt dat ze nog niet het hele bedrag heeft betaald.

Hier heeft ze alleen wel een reden voor, vertelt ze. Ik ben oprecht van plan om mijn volledige bijdrage te storten en mijn belofte na te komen. ”Ik kon dat niet doen omdat Johnny me voor 50 miljoen dollar aanklaagde. Het zou heel fijn zijn als hij hiermee stopt, zodat ik mijn geld aan de organisatie kan overmaken,” zegt ze. Of ze dat dus ook echt gaat doen, moeten we nog even afwachten. Wel is het duidelijk dat dit materiaal wordt gebruikt om haar ontrouw aan organisaties, en dus aan Johnny Depp, te bewijzen. Smart! Wij zijn in ieder geval benieuwd of Twan Huys doorslaggevend kan zijn voor de uitspraak van de rechter. 

Bron: RTL BoulevardBeeld: AFP

Must reads 👀