News

Baby news: Temptation Island Joyce is zwanger!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is op dit moment in volle gang. Maar dat betekent niet dat we de vorige seizoenen al zijn vergeten! Remember Joyce Potze die als verleidster meedeed aan Temptation Island: Love or Leave seizoen 2? Nou, we hebben leuk nieuws over haar: ze is namelijk zwanger! Ze deelt het prachtige nieuws via Instagram.

Cute: Temptation Island Joyce en haar vriend zijn in verwachting

Hoe leuk is dit?! Wij feliciteren het koppel van harte.

Deelname Temptation Island

Vorig jaar deed Joyce mee als verleidster van Temptation Island. Ze was op dat moment al een jaar single, en op zoek naar de liefde. Daarom deed ze mee aan het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In deze versie van Temptation Island doen de koppels niet mee omdat ze de ander niet vertrouwen, maar omdat ze willen weten of ze écht bij de juiste persoon zijn, of er niet een ander voor hun is. De verleid(st)ers doen dan ook niet mee puur voor het verleiden, maar omdat ook zij op zoek zijn naar de ware liefde!

Maar helaas, de liefde vond Joyce destijds niet in Spanje. Ze vloog dus ook weer als single lady terug naar Nederland.

Haar leven nu

Op dit moment is er redelijk veel veranderd in haar leven. Zo heeft ze ineens een bereik van ruim 3.000 volgers én kwam ze terug in Nederland haar ware liefde tegen, namelijk Dani de Vries. Maar dat is nog niet alles: het koppel heeft namelijk mega leuk nieuws met ons gedeeld. Ze zijn in verwachting van hun eerste kindje! Ze deelt het nieuws via haar Instagram. ”Big adventures start small. November 2022💙💗,” schrijft ze bij de foto. Over het geslacht van de baby is nog niks bekend, maar who knows: misschien deelt ze dat binnenkort wel met ons! Maar hoe leuk is dit nieuws?!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @joyce.potzeBeeld: RTL

Must reads 👀