Celebs

Zo zag de 30e verjaardag van Thomas eruit

Happy Birthday to Thomas!​ Op 8 mei is knapperd Bachelor Thomas van der Vlugt 30 jaar oud geworden. Dat moest gevierd worden en hoe! Thomas heeft zijn verjaardag gevierd in de bergen van Frankrijk. Het lijkt erop dat hij samen met vrienden/familie en zijn liefje Merel de tijd van zijn leven heeft gehad. Good for him!

Lees ook: OMG: Zijn Thomas en Merel nog samen?

Zo vierde Thomas zij 30ste verjaardag

Je wordt maar één keer in je leven dertig jaar oud. Het is dan ook belangrijk dat je deze verjaardag niet snel voorbij laat gaan. Thomas heeft gezorgd voor een spectaculaire verjaardag om nooit te vergeten! Samen met familie/vrienden en zijn lover Merel vertrokken zij naar de bergen van Frankrijk. Met gepersonalieerde t-shirts ontmoetten de groep elkaar op Schiphol waarna ze vertrokken naar plaats van bestemming. En daar hebben ze het leven volledig uitgespeeld. Zo is op de Instagram van Thomas te zien hoe hij en Merel een tripje in een helikopter hebben gemaakt; en het uitzicht was amazing! Ook zijn ze met zn allen een grote fietstocht gaan maken door de bergen. Jaloers…

Maar Thomas is Thomas niet als er niet iets geks zal gebeuren. In de foto’s die hij deelt zien wij meerdere kiekjes waarin mensen gek zijn verkleed. Zo zien we de groep verkleed als dieren, maar ook als vogelverschrikkers? Met z’n alle zaten ze in een prachtig chalet, waar ze elke avond heerlijk aten!

30 is een speciale leeftijd

Op Instagram laat Thomas ook nog weten dat het een “Verjaardagstrip was om nooit te vergeten”. Jammer genoeg zat iedereen de volgende dag brak aan de ontbijttafel. Maar ach, dat hoort er nou eenmaal bij! Op het moment lijkt het erop dat Thomas nog steeds met iedereen in Frankrijk zit. Hij deelt een lief filmpje van een hondje, waarin staat: “Als ik ook tijd heb, ga ik echt een hondje nemen 🥰 Wellicht een leuke gezinsuitbreiding voor Thomas en Merel?

Lees ook: Dus toch! Bachelors Maureen heeft wél met Thomas gefriemeld tijdens de 24-uurs date!

Beeld: Instagram @merelbeks