Celebs

Jade reageert na kritiek eindelijk op misstap Gio

In 2020 bevestigde Gio en Jade hun relatie. Sindsdien hebben ze al heel wat moeten doorstaan. Ze kregen namelijk veel kritiek op hun relatie omdat de twee best een leeftijdsverschil hebben. Maar toch zijn de twee altijd samengebleven. Nu leek er even toch een scheurtje te zitten in hun relatie. Gio is namelijk gespot met een andere dame in de club, met een lachgasballon in z’n hand.

Lees ook: Dit zijn alle exen van Juultje Tieleman

Gio in de club

Het ging in een wervelwind heel het internet rond. Gio was in een club te zien met (voor ons) een vreemde dame. Ze leken het heel gezellig met elkaar te hebben terwijl ze met z’n tweeën aan de lachgasballonnen zaten. Al snel ontsonden er roddels: “Gaat Gio vreemd?”, “Is de relatie tussen Gio en Jade over?”, etc. Voor een lange tijd kregen wij geen antwoord. Nog vreemder werd het toen de story waarin Gio te zien was met een ander, snel verwijderd werd. Oei, zijn ze betrapt?

Veel mensen vroegen zich af wie de dame in kwestie was. De twee zaten er zo gezellig bij. Gio had een arm om haar heen geslagen en ze zaten heel dicht tegen elkaar aan. Het meisje uit de video zou Nadia heten en is -blijkbaar- een goeie vriendin van Gio.

Watch on YouTube

Jade reageert

Wij waren allemaal erg benieuwd naar een statement van Jade. Misschien kan zij ons meer duidelijkheid geven. En dat deed ze. De vlogger heeft het volgende op haar Instagram geplaatst: “Ja. Ik heb het filmpje gezien & nee ik sta er niet achter🎈en dat weet hij. Maar voorderest zijn Gio en Nadia gewoon vrienden en niks meer dan dat, dus daar maak ik me niet druk om 🙂 De roddels daaromheen zijn dus ook niet waar. Ik ben ook close met m’n (jongens) vrienden, so who cares… Trek geen conclusie uit een moment opname. Gio en ik zijn gewoon nog samen”. Okay, duidelijk! Gelukkig maar, wij hoeven ons geen zorgen te maken.

Lees ook: Dit is het bizarre bedrag dat Enzo Knol vraagt voor een bezoekje aan awards

Later heeft Jade nog een TikTok geplaatst om het onderwerp wat luchtiger te maken. Ze gebruikte de sound van Selma Omari. “Ik betrap je met die b*tch, hele dag ballonnen, maar geen lach op je gezicht.” In de video zagen wij dat Jade dit zei tegen Gio. Gelukkig kunnen zij hier allebei om lachen!

Beeld: Instagram @jadeanna

Must reads 👀