Celebs

Dave Roelvink en Jazzlyn nemen drastisch besluit over de opvoeding van zoon Dean

Roos-Sanne

Het is inmiddels al ruim een halfjaar geleden dat Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn voor het eerst ouders werden van hun zoontje Dean. De twee hebben sinds de geboorte regelmatig de meest schattige foto’s van het kindje gedeeld, maar daar gaan ze nu (soort van) mee stoppen!

Dave Roelvink brengt zoontje Dean niet meer in beeld: dit is de reden

Waar Dave en girlfriend Jazzlyn eerst nog regelmatig schattige foto’s van baby Dean plaatsen, gaan ze hier vanaf nu voorzichtiger mee om. 

Moederdag foto

Het begon met de foto die Dave Roelvink op Moederdag plaatste. Op Moederdag besloot hij namelijk zijn vriendin, de moeder van hun zoontje, in het zonnetje te zetten. Normaal gesproken bracht hij altijd het schattige gezichtje van Dean in beeld, maar op deze foto had hij er een blauw hartje op geplaatst. Omdat hij dus eerst altijd wel zijn gezicht liet zien, vragen veel mensen in de reacties zich af waarom hij dit nu ineens niet meer doet.

View post on Instagram
 

Dries Roelvink

Omdat we nu dus al een week met de vraag ”waarom” rondlopen, heeft Dries Roelvink, de vader van Dave en Donny, wat duidelijkheid gegeven. ”Hij zegt: ‘Ik vind dat hij er later zelf voor moet kiezen of hij een bekend gezicht wil worden’,” vertelt Dries aan Shownieuws. ”Nu hij iets meer gaat ontwikkelen en een iets herkenbaarder gezichtje krijgt, hebben ze er samen voor gekozen om hem niet meer in beeld te brengen.” Zelf heeft Dries zijn zoons nooit afgeschermd van de media. ”Zij waren al in beeld toen ze een paar uur oud waren, volgens mij. Alles is altijd op tv geweest van ons. Misschien dat hij daardoor nu zelf denkt: dat ga ik met mijn zoon niet doen. En dat respecteer ik,” vertelt hij erover. Duidelijk!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @daveroelvink

Must reads 👀