Celebs

Yvonne Coldeweijer gespot met knappe vent!

Yvonne Codeweijer, de roddelkoninging van het internet, deelt vaak juicy roddels over BN’ers. Vaak gaat het over een bekende Nederlander die het erg gezellig heeft met iemand. Soms gaan er geruchten rond dat er koppels zijn gescheiden. Maar één ding is zeker, Yvonne weet het als eerste. Nu vonden andere roddelkanalen het wel erg leuk om juice over haar te delen. Ze is namelijk gespot met een knappe vent!

Lees ook: Hold up: BN’ers in opstand tegen Yvonne Coldeweijer

Yvonne op date

De rollen zijn omgedraaid, er is nu juice over Yvonne Coldeweijer. De blondie is namelijk gespot in café Arie in De Pijp. Ze had wel een heel leuke gezelschap bij zich, namelijk een knappe man! Volgens omstanders hadden de twee het heel gezellig met elkaar. Dit meldt RealityFbi op hun Instagram. Wij denken dan ook dat dit geen zakelijk etentje was, maar een date!

Na een korte research, weten wij wie de man was met wie ze is gespot. Hij zou hier gaan om Tom van Bodegom. Overigens zou dit de eerste lover zijn van Yvonne die in Amsterdam woont. Bewijs hebben we; namelijk een telefoongesprek waarin Yvonne het zelf bevestigt!

Dit is de eerste keer sinds tijden dat Yvonne met een jongen gezien is. Het kan zijn dat haar vertrouwen een beetje is geschaad. Voor een langere tijd was Yvonne verliefd op een jongen genaamd Nathan Daly. Deze jongen kwam uit Australië, maar bleek een bedrieger te zijn. Hij had namelijk twee vriendinnen tegelijkertijd! Zelf zag Yvonne dit niet aankomen.

Andere relaties van Yvonne

Verder weten wij dat Yvonne twee keer een relatie heeft gehad met een BN’er. Zo heeft ze ooit gedate met DJ Nicky Romero. Dit werd hem helaas niet voor haar. Later heeft ze ook nog een relatie gehad met Ben Saunders, de eerste TVOH-winnaar. Ooit had deze blondine ook nog een relatie met ene Pim. Deze relatie eindigde in 2019. “Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past en daarom allebei niet gelukkig bent samen”, deelde ze toen der tijd.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer reageert op Koen Kardashian

Wij hopen dat Yvonne en Tom een setje zijn en dat ze zich meer gaat stortte op de liefde dan op de juice. 😉

Bron: Axed @realityfbiBeeld: Panorama