Love

Je moet nooit daten op vrijdag de 13de! Dit zijn de drie ergste date verhalen!

Omg guys, het is vandaag vrijdag de 13de. Op deze dag zit ongeluk in een klein hoekje. Wees daarom extra voorzichtig als jij een zwarte kat of een ladder ziet op straat. Al ben jij niet zo bijgelovig, dan is het alsnog niet verkeerd om uit te kijken vandaag. Je leest hier de meest ongemakkelijke date verhalen, dus je bent gewaarschuwd; op deze ongeluksdag moet je niet daten!

Lees ook: Dit is wat jij doet na een break up volgens je sterrenbeeld

Daten op vrijdag de 13de

Daten kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Je date komt niet opdagen, iemand heeft geen tafelmanieren of diegene blijft maar praten over zijn of haar ex. Geloof ons; het kan nog veel erger! De volgende dames hebben een date gehad die ze nooit meer zullen vergeten…

Een koffie lover

“Om te beginnen kwam hij te laat aan in de bioscoop. Zonder sorry te zeggen vervolgde wij onze date. Na de bios vroeg hij of wij ergens iets konden drinken. Dit omdat wij door de film nauwelijks hebben gepraat. Ik vond dit prima. Toen gebeurde er iets wat ik nooit had kunnen voorspellen. Hij bleef maar over koffie praten! Van koffiebonen, tot aan zijn favo koffie tot aan de beste koffiemachines. Verschrikkelijk! Verder vond hij zichzelf geweldig. Hij had tenslotte veel meer levenservaring dan ik. Maar gelukkig zou ik dit volgens hem vanzelf wel leren. Help! Verder kreeg ik de kans niet om zelf iets te zeggen. Als ik wel iets zei ging hij gelijk door over zichzelf.”

Hij vertelde dat hij een weerwolf was

“Toen ik 16 was ging ik daten met elke jongen die daarvoor open stond. Zo ging ik een keer op date met ‘Josh.’ Dat was een vriend van een vriend van mijn beste vriendin. We zouden op dubbeldate gaan naar de bios. Ik wist dat ik een grote fout gemaakt had toen ik Josh z’n kleding zag. Een knal oranje basketbal tenue, en een hele rare zonnebril.  Josh sprong in de auto, kijkt me aan en hij zegt: “Ze is niet zo dik als ik dacht man, met jou zou ik een keer willen seksen.” Lol, wat? Ik vertelde hem dat dit erg onbeleefd was. Hij antwoorde met “ja hoor, schatje.” In de bioscoop bleef hij maar schreeuwen. Ik was al helemaal klaar met de date, maar hij wilde per se nog ergens eten. Ik wilde niets bestellen omdat ik geen honger had, maar dit vond Josh niet oké. Hij bestelde toch eten voor mij, maar verwachtte dat ik hem later zou terugbetalen. Na de date stuurde hij constant berichtjes over het feit dat hij een weerwolf is en mij wil ‘eten’. Wtf! Om het nog enger te maken stuurde hij foto’s van de ballen van zijn hond en nog meer creepy shit. Dit is echt een trauma voor mij geweest, ik zal dit nooit meer vergeten.”

De rommelige date

Na enige tijd de spanning op kantoor hebben opgebouwd was het eindelijk zo ver dat ik op date ging met de ene collega waar ik al tijden een crush op had. We hadden stiekem al een keertje onder werktijd gezoend maar nu was het moment daar dat we eens gingen uitzoeken of deze chemie echt iets betekende. Het begon al ontzettend ongemakkelijk: hij kwam aanlopen in een me-ga casual outfit waar ik mijzelf in een over the top lookje had gehezen… We gingen uiteten bij een Perzisch restaurant waar je eten op dienbladen werden geserveerd. Bij het enthousiast vertellen van een verhaal, en het daarbij gebruiken van menige handgebaren, stootte ik vol het dienblad om! Al het eten lag over de grond, en nog erger: over hem heen. Ik besloot te bukken en het meteen op te ruimen maar de good mood was al redelijk verdwenen helaas! Auch!

 

Lees ook: Klaar met swipen? Met deze app ga jij (finally) echt op date!

Misschien heb je nu een lichte trauma en wil je nooit meer daten. Maar denk eraan; als je ooit een creep tegenkomt: run!

Beeld: Pinterest