Celebs

Monica straalt in steamy shoot in lingerie

Monica Geuze is een echte beauty. De vlogger is niet alleen superknap, maar ze is ook nog eens heel erg grappig. Haar fans zijn het er dan ook over eens; Monica heeft alles in huis. De nieuwe foto op haar Instagram bewijst het nog even; deze meid ziet er prachtig uit in lingerie. You go girl!

Lees ook: Monica Geuze zou zelf níét meedoen aan Temptation: dit is waarom

Uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland

Monica Geuze kunnen wij natuurlijk kennen van haar iconische vlogs op haar YouTube kanaal. Naast YouTube heeft ze ook nog een dj-carrière gehad en is ze nu druk bezig met TikTok filmpjes maken. Naast haar drukke werk leventje heeft ze ook nog een dochtertje Zara-Lizzy, waar ze samen met haar vriend Robbert voor zorgt. Een échte powervrouw dus!

Ongeveer een jaar geleden is deze vrouw ook nog eens door FHM uitgeroepen tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. As she should! Speciaal voor deze overwinning heeft ze toen een spicy lingerie shoot gehouden. En nu deelt ze opnieuw een paar foto’s op haar Instagram, om terug te blikken naar dit speciale moment. Veel volgers zijn zeer te spreken over de foto’s en dan voornamelijk over de tweede foto. Wij snappen dat wel, ze ziet er prachtig uit in een gewaagd setje. Bekijk hieronder de foto’s:

View post on Instagram
 

Mooiste vrouw zijn voelt vreemd

Je zou toch denken dat je heel confident bent als je wordt uitgeroepen tot Mooiste vrouw van Nederland. Maar Moncia laat weten dat deze titel in het begin een beetje gek voelde. “Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: ‘Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.” Toch deed deze titel niet veel met haar, laat ze weten. “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.” En zo is het!

Lees ook: Monica Geuze doet schokkende onthulling over haar tijd bij Abercrombie & Fitch

Onder de sexy foto op haar Instagram wil ze graag nog iets delen met haar volgers: “Uiteraard is schoonheid nooit een competitie en hoop ik dat iedereen zichzelf een mooi mens voelt, vanbinnen en vanbuiten.”

Bron: GraziaBeeld: Instagram @monicageuze

Must reads 👀