Celebs

Omg! Zac Efron enthousiast over HSM-reünie!

“We’re breakin’ free…” Ja ladies zingen maar! We hebben goed nieuws; Zac Efron zit een ‘High School Musical’ reünie wel zitten! Zac kennen wij natuurlijk als Troy Bolton uit de populaire filmreeks. Het lijkt hem leuk om zijn oude collega’s weer eens te zien. Wij vinden dit een geweldig goed idee! Kom maar door met die reünie.

Lees ook: Hier zijn de eerste beelden van High School Musical: de serie

“The Start Of Something New”

Wij zijn helemaal ready voor een HSM-reünie. Als kind hebben wij de films wel 100 keer bekeken, als het geen 200 keer was. En geef toen; we hadden allemaal een crush op Troy. Tuurlijk is de acteur wel een stuk ouder geworden, maar de looks heeft hij nog wel. Wie weet keert hij terug in een film als een vader…

“Ik hoop dat het gebeurt”, laat hij weten in een interview met ‘E!’ “Om een kans te krijgen om weer met dat team samen te werken, dat zou fantastisch zijn”, daar zij wij het helemaal mee eens Zac! “Mijn hart ligt nog altijd daar. Het zou waanzinnig zijn.”, deelt de acteur.

HSM

High School Musical gaat over een groep kids die op een -jawel- high school zitten. Ze worden allemaal bevriend en zingen de sterren van de hemel in de school musical. De eerste film kwam uit in 2006 en het werd wereldwijd een hit! Met de nummers ‘Gotta Go My Own Way’, ‘Breaking Free’ en ‘We’re All In This Together’ werd de serie razend populair onder de jongeren. Later volgde er ook een tweede deel en het derde deel kwam uit in 2008.

In 2019 besloten de makers van de films de films in een nieuw jasje te steken. Er kwam een HSM serie! Deze heet: High School Musical: The Musical: The Serie. Een mondvol, maar dan heb je ook wel wat! Onder andere zangeres en actrice Olivia Rodrigo en zanger Joshua Bassett spelen de hoofdrol in de serie.

Lees ook: Deze High School Musical ster is in verwachting van een kind

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Zac Efron weer te zien shinen op het witte doek!

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Pinterest