Celebs

MAFS Dylan heeft een speciaal cadeau voor Sonny

Als wij één stel uit het programma Married at First Sight moeten kiezen als favoriet, kiezen wij 100% Sonny en Dylan. Die twee hebben toch gewoon hun sprookjeshuwelijk gehad? Ondanks dat ze op het eerste gezicht gingen trouwen, hebben de matchmakers een goeie daad geleverd. De twee zijn nog steeds samen en ze zijn gelukkiger dan ooit. Dylan heeft daarom speciaal voor Sonny een lieve verassing…

Lees ook: De laatste aflevering van MAFS: zijn Rowan en Astleigh nog samen?

Trouwen zonder elkaar ooit gezien te hebben

Dylan en Sonny besloten een avontuur aan te gaan. Ze gaan trouwen met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Ze leggen hun lot in de handen van de matchmakers en hopen dat ze de liefde van hun leven vinden. Dylan liep het altaar op. Daar stond zijn toekomstige man te wachten met een roos in zijn mond. Wat Dylan hiervan dacht? “Je bent gek, daar sta je met een roos in je bek!” Gelukkig heeft dit huwelijk goed voor de twee uitgepakt. Ze zijn nog steeds samen en ze zijn hartstikke verliefd. Wat lief!

Dylan heeft speciaal voor Sonny een klein -maar toch groot- cadeautje. Hij laat namelijk weten dat hij de achternaam van Sonny heeft aangenomen! “Is dit een grap?!” vraagt Sonny verrast. “Oh, wat lief. Dat vind ik echt heel lief.” I’m not crying, you are!

Daten in het geheim

In ‘Married at FIrst Sight hoe is het nu met’, doen Sonny en Dylan een boekje open over hun relatie. Als eerst laten ze weten dat ze nog steeds samen zijn. Het geluk straalt er dan ook vanaf. Ook delen ze dat ze nog nooit een échte ruzie hebben gehad. De twee moesten samen 6 maanden heel voorzichtig doen. Niemand mocht voordat het programma op tv kwam weten dat ze nog samen zijn. Ze waren wel de hele tijd bij elkaar, dat is logisch als je verliefd bent. Toch verwacht je dat ze wel eens onenigheid hebben gehad. Nou, nee hoor! Alleen een keer over het avondeten, omdat Dylan niet kon kiezen. Haha!

Lees ook: Zien: MAFS Joep en Caroline’s huwelijk lijkt nu écht niet meer te redden

De twee willen nog even duidelijk maken dat nadat ze aan het programma hadden meegedaan, ze elkaar pas écht hebben leren kennen. “Daar werd je in een soort bubbel geplaatst.” Het lijkt me ook gek, gefilmd worden door een ploeg camera’s terwijl je op huwelijksreis bent. Maar het belangrijkste in dat ze twee nu nog helemaal in love zijn!

Bron: RTL BoulevardBeeld: Instagram @dln316

Must reads 👀