Celebs

Hold up: BN’ers in opstand tegen Yvonne Coldeweijer

Voor de nieuwste geruchten rondom BN’ers moet je bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zijn. Met haar juicekanaal zet ze heel Nederland op z’n kop. Zij hoort als eerste de roddels die rondgaan over bekende Nederlanders. Deze deelt ze vervolgens heel juicy met haar volgers. Toch lijken veel BN’ers nu klaar te zijn met haar gedrag en ze houden zich niet langer stil. Want wat Yvonne doet, dat kan echt niet!

Lees ook: Omg! Zo zag Yvonne Coldeweijer er vroeger uit

Koen van Dijk

Het begon allemaal bij een simpele foto van Koen Pieter van Dijk, aka Koen Kardashian. Hij deelde een foto op zijn Instagram stories waarin hij zielsblij op een terrasje zat. Niets geks aan. Yvonne Coldeweijer vond het nodig om hier een nare reactie op te geven. Zij deelt op haar beurt dezelfde foto van Koen, met daarbij de volgende tekst: “Koen moet eigenlijk een programma krijgen waarbij hij opzoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden die geen drugs gebruiken. En ja, die zijn er 😘”

Koen van Dijk is in 2021 naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika vertrokken. Dit vanwege zijn drugsverslaving. Toen hij terugkwam voelde hij zich naar eigen zeggen “herboren’. Helaas is Koen teruggevallen en vertrok hij opnieuw naar de kliniek. Het lijkt inmiddels een stuk beter met hem te gaan. Hij laat zelf weten dat hij nog een lange weg te gaan heeft, maar dat hij steeds dichter bij zichzelf komt. Good for him!

BN’ers in opstand tegen Yvonne

Yvonne kan niet zomaar wegkomen met zo’n nare reactie. Koen deelt daarom een heel correct bericht op zijn Instagram. Daarin staat onder andere het volgende: “Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Weet jij namelijk wel dat jij geen idee hebt wat die ‘onschuldige posts van jou allemaal veroorzaken. – “Je had geen enkele recht om dit te doen.” De rest van het bericht lees je onder aan dit artikel.

Lees ook: Monique geeft duidelijkheid: Gaan zij en André trouwen?

Gelukkig is Koen niet de enige die hier zo over denkt. Je merkt aan alles dat veel BN’ers écht een beetje klaar zijn met de juice. Ook zijn spreken zich uit.

Anne Nooshin deelt bijvoorbeeld dat zij volledig achter haar vriend (Koen) staat. Sarah van Soelen deelt het volgende: “Proud of you! Forever ❤️” Zijn beste vriendinnetje Jaimie Vaes kon ook niet achter blijven en moest haar verhaal kwijt. Zij laat weten dat ze ontzettend trots is op Koen en alles wat hij doet. “@lifeofyvonne Je snapt gewoon oprecht denk ik niet waar je mee bezig bent. Genoeg is genoeg”, deelt Thomas Cox. Knap gesproken!

Bron: Koen KardashianBeeld: Instagram @koenkardashian