Food

Zo maak je de bekende animal fries van In n Out

Als je de Animal Fries van de Amerikaanse fastfoodketen In-N-Out op je Instagram voorbij ziet komen gaat je hart sneller kloppen. Eten wat er zo uitziet, dat moet wel lekker zijn toch? Fans van de keten zijn er dan ook niet meer weg te slaan! Helaas zit dit restaurant niet in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken. Wij hebben speciaal voor jullie het recept van de populaire Animal Fries!

Lees ook: OMG: dit is het geheime recept voor de zoetzure saus van de McDonald’s

De Animal Fries van In-N-Out

Deze frietjes zijn niet zomaar wat. Ze zijn sensationeel! Heb je er nog nooit van gehoord, dan praten we je even bij. Dit patatje kan je alleen bestellen in Amerika, bij de fastfoodketen In-N-Out. Ook staat deze populaire eettent bekend om zijn burgers. Maar mensen die er naartoe gaan, komen toch echt wel speciaal voor de Animal Fries. Dit zijn normale patatjes met hun bekende saus, gesmolten kaas en uitjes. Heer-lijk!

Wij weerhouden jullie er niet van om dit een keertje zelf te maken, dus daarom delen wij het recept met jullie. En heel moeilijk is het niet.

View post on Instagram
 

Dit is wat je nodig hebt voor de Animal Fries

Bevroren dunne frietjes

1 gesnipperde ui

2 tl boter

1 tl bruine suiker

1/2 tl zout

1-2 el water

Dit heb je nodig voor de saus:

3 el mayonaise

1 1/2 el ketchup

1 el sweet pickle relish

1/2 tl suiker

1/2 tl witte wijnazijn

4 plakjes Amerikaanse kaas

Zo maak je het:

Bereid de patatjes volgens de verpakking. Vervolgens smelt je de boter op een vuurtje. Daar voeg je de ui, bruine suiker en het zout aan toe. Dan verlaag je het vuur een beetje om de uitjes een beetje goudbruin te krijgen. Dit duurt zo’n 10 minuten, dus wees geduldig. Je kan eventueel wat water toevoegen als je merkt dat het nodig is. Voor de saus mix je alle ingrediënten door elkaar heen. Zodra de frietjes klaar zijn leg je ze op een bord en daar leg je gelijk een plak kaas op, zodat het smelt. Doe daarna de saus eroverheen.

Lees ook: Yum! Zo maak je thuis een McDonald’s Big Mac & McWrap

Eet smakelijk!

Bron: fem-femBeeld: Pinterest Instagram @quaintrelleone