Lifestyle

Omg! Je kan nu berichten liken op Whatsapp!

Wij houden van de nieuwe updates voor je telefoon. Zo kwam Instagram laatst met een nieuwe functie om je algoritme te verbeteren en kwam Apple met een hoop nieuwe emojis. Maar nu heeft Whatsapp ook een nieuwe functie op de markt gebracht. Je kan nu net als op Facebook of Instagram, Whatsapp berichten liken! Handig voor de mensen die te lui zijn om te reageren.

Lees ook: Wow, met deze nieuwe Whatsapp-functie blijft je groepsapp overzichtelijk

De nieuwste IOS-update

Het klinkt een beetje absurd, Whatsapp berichten liken. Dat is echt totaal iets anders dan wij gewend zijn van de app. Maar wie weet gaat deze functie wel snel wennen, want het kan nog wel eens handig zijn. Het is niet de bedoeling om in het verkeer bezig te zijn met je telefoon, maar als je dan toch wil reageren doe het dan snel. Als je een berichtje ziet, kan je ernaast op een plaatje van een emoji drukken. Daarna kan je kiezen uit verschillende gezichtjes en plaatjes. Dus een duimpje, een hartje of een emoji die huilt. Zo kan je in een snelle beweging reageren op een berichtje.

De nieuwste functie kan je krijgen door je telefoon te updaten. Dit doe je door naar instellingen te gaan. Daar klik je op algemeen en vervolgens op ‘Software-update’. Dan kies je welke update je wil doen. De laatste update is IOS 15.4.1, dit is dus de update met de nieuwe functie.

Nog twee kleine functies erbij

Leuk hoor, die nieuwe functie, maar wat kan je er eigenlijk mee? Whatsapp komt eindelijk met de oplossing om chaos in een groepsapp te verminderen. Je kan nu snel je antwoord geven door te reageren met een emoji zonder dat je tien verschillende berichten moet ontvangen van iedereen. Best handig.

Lees ook: Shocking! Door dit te doen krijg je meer telefoon geheugen

Whatsapp komt met nog meer goed nieuws voor de whatsapp gebruikers. Normaal kon je bestanden sturen tot 100 MB. Nu kan je zelfs dingen sturen van 2 GB! Dit is er dus zeker op vooruit gegaan. Als je aan het versturen bent zie je er een klokje naast staan, die jou verteld hoelang de overdracht nog duurt. Slim! Maar er is meer! In een groepsapp kan je nu 512 mensen uitnodigen. Wat een feest!

Bron: Linda.nlBeeld: Pinterest