Celebs

Tony Junior reageert op geruchten: zijn hij en Didi aan het daten?

Gisteren is het nieuws naar buiten gebracht dat de ex van Bram Krikke, Didi Shanna en Tony Junior samen waren. De twee plaatsten namelijk allebei een foto op Instagram met exact dezelfde motor. Toeval? Zeker niet! Fans zagen de weerspiegeling in Tony zijn motor, mensen dachten daar Didi in te zien. Maar of de twee echt meer dan vrienden zijn, daar geeft Tony nu antwoord op.

Lees ook: Omg! Tony Junior gespot met de ex van Bram Krikke

Het liefdes leven van Tony en Didi

Tony kennen wij natuurlijk van zijn dj-carrière. Ook deed hij mee aan het programma De Bachelor. Daar vertrok hij samen met knapperd Julia. Tijdens de reünie werd al snel duidelijk dat de twee niet meer samen waren. Tony zou namelijk al hebben getwijfeld aan haar bij zijn terugkomst in Nederland. Voor zijn avontuur in De Bachelor heeft hij een langere tijd een relatie gehad met zangeres Maan. Zij gingen uit elkaar in 2019. Zover wij weten is hij na De Bachelor single geweest. Dus wellicht is het tijd voor een nieuwe liefde in zijn leven?

Ook Didi heeft niet stil gezeten. Het is nu al zo’n maand bekend dat Didi en Bram Krikke uit elkaar zijn. Erg jammer natuurlijk, maar beide hadden ze al heel snel de liefde bij iemand anders gevonden. Bram is momenteel heel gelukkig met zijn vriendin Robin Holzken. Didi daarentegen heeft kort gedate met TikTokker Tijn, maar dit was van korte duur. Misschien is Tony wel haar nieuwe liefde…

De reactie van Tony

Het was best wel duidelijk; Tony en Didi moeten samen zijn geweest. Ze posten beide een foto op dezelfde scooter en Didi reageert plagend onder de foto van de dj: “Lelijke motor”. Fans vonden dit opvallend gedrag en nemen dan ook aan dat de twee meer dan vrienden zijn.

Lees ook: Dit zijn alle ex-vriendinnen van Tony Junior op een rijtje

En wat vindt Tony van deze geruchten? “Nee”, laat hij weten. Tony en Didi zijn al zes jaar goed bevriend en Didi kwam even naar zijn motor kijken. “Dus nee, geen daten en geen vriendin haha”. Tony is in ieder geval lekker duidelijk, maar ik vind het maar verdacht. Misschien krijgen wij in de toekomst meer antwoorden.

Bron: GraziaBeeld: Instagram @tonyjuniorofficial