Celebs

Dit zijn de (bekende) Nederlandse nichtjes van de zusjes Hadid

We zijn obsessed met de modellen Gigi en Bella Hadid. De twee zien er prachtig uit en ze schitteren op elke modeshow. Maar wist jij dat de roots van de zusjes in Nederland ligt? Logisch dat ze zo knap zijn. Om het nog beter te maken; de meiden hebben twee nichtjes in Nederland wonen! Ben jij ook zo benieuwd naar de Nederlandse nichtjes van de modellen?

Lees ook: Wow! De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor vollere lippen

Familie van Gigi en Bella

Stiekem zijn wij best wel fan van de zusjes Gigi en Bella Hadid. Het is dan ook cool om te beseffen dat ze Nederlandse roots hebben. De zussen zijn natuurlijk druk bezig met hun modellenwerk, met influencen en Gigi is druk in de weer met haar dochtertje Khai. Maar wie zijn dan toch de ouders van de meiden?

Lees ook: OMG: Yolanda Hadid wordt jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

De twee hebben een bekende Nederlandse moeder, het is namelijk niemand minder dan model Yolanda Hadid. Haar meisjesnaam is Yolanda van den Herik. Nederlandser kan het haast niet! Hun vader is een Palestijnse vastgoedhandelaar, Mohamed Hadid. Yolanda en Mohamed trouwden in 1994 en in 2000 gingen ze uit elkaar. Uit het huwelijk zijn er drie kinderen geboren: Jelena (Gigi), Isabella (Bella) en zoontje Anwar. En alle drie zijn de kinderen wereldberoemd geworden. Wauw!

Nichtjes van den Herik

Het heeft niet lang geduurd voordat de ouders van de zusjes uit elkaar gingen. Toch hebben ze er een sterke familieband aan over gehouden. In de familie Hadid-Van den Herik, de Nederlandse familie, zitten ook een paar bekende gezichten. Ken jij model Joann van den Herik? Ja, zij is dus ook familie van de bekende zusjes. Joann focust zich vooral op ‘body positivity’.

View post on Instagram
 

Lizzy van den Herik

Maar er zitten nog meer getalenteerde nichtjes in de familie en ze zijn ook nog eens superknap! Het zit dus duidelijk in de familie. Lizzy van Henrik is nog een nichtje die hard werkt aan haar toekomst. Ze is heel goed in zingen. Deze dame heeft al meerdere liedjes geschreven en ze heeft zelfs een heel album uitgebracht. Heel knap!

View post on Instagram
 

En familie blijft familie dus kerst vieren zonder elkaar, dat kan natuurlijk niet. Het is logisch dat zo’n getalenteerde familie bijna nooit tijd hebben voor leuke dingen, maar ze maken altijd tijd vrij voor familie. In 2019 heeft Bella nog een foto gedeeld met als caption: “a very Dutch Christmas”. Lief!

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @bellahadid