Celebs

OMG: Donny Roelvink zet levensgrote tattoo van zijn moeder!

Gisteren was het Moederdag. Deze dag staat in het teken van duhh.. je lieve moeder! Je geeft haar een bloemetje of een klein cadeautje. Maar er zijn ook specialere manieren om je moeder in het zonnetje te zetten. Door bijvoorbeeld een levensgrote tattoo van haar gezicht op je arm te zetten. Donny Roelvink deelde een foto met zijn moeder en de tattoo die hij voor haar heeft gezet.

Lees ook: Badderen in een wijbad? In Limburg kan het!

De lieve voor zijn moeder

Op Moederdag sta je toch even stil bij hoeveel je moeder voor jou betekent. Donny Roelvink deelt dan ook een heel lieve foto met zijn moeder. Daarop zien wij dat zijn moeder kleine Donny vasthoudt. “Fijne Moederdag 🖤🌎”, deelt hij onder de foto. Wij schrokken wel een beetje toen wij de foto verder door bladeren. Donny heeft namelijk een gigantische grote tatoeage van zijn moeder op zijn arm laten tatoeëren! Je ziet een tijgerbek die openstaat en in de bek zit het hoofd van zijn moeder. Umm.. origineel!

Zijn broer Dave Roelvink heeft het deze Moederdag iets rustiger gehouden. Hij heeft niet alleen zijn eigen moeder, maar ook de moeder van zijn zoontje in het zonnetje gezet. Dit is hun eerste Moederdag met z’n drieën. In de video die Dave op Instagram deelt, zien wij hoe hij samen met zijn zoontje Dean een ontbijtje op bed brengt naar zijn vrouw. Lief!

De reacties op de tatoeage

De fans van Donny zijn erg onder de indruk van zijn nieuwe plakplaatje. De comments staan dan ook vol met leuke berichten. “Gaaf die tattoo❤️” “Die tattoo respect man ❤️” en “Dope 🔥”, klinkt het in de comments. Ook zijn Donny zijn fans erg te spreken over zijn moeder. “Wat een knappe moeder heb jij!” “Mooi mens, die mama van jou.” En daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Lees ook: Yes! ‘Echte Gooische Moeders’ te zien in een Moederdag-special!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @donnyroelvink