Badderen in een wijbad? In Limburg kan het!

Travel door mischa

Ben jij ook wel toe aan een weekendje relaxen? Doe je ogen dicht en stel je voor: Je ligt in een bad vol rozenblaadjes, rustgevende muziek speelt zich af op de achtergrond en je heb een glas wijn in je hand. Ahh, genieten toch? Nu kan ik het nog iets beter voor je maken. Waarom niet badderen in wijn? Ja, ja het kan allemaal, in Limburg!

Lees ook: Dit heerlijke drankje wil je maken op Koningsdag!

Dobberen in een wijnbad

In Limburg kan je gaan badderen in een wijnbad. Dit kan allemaal bij Thermae 2000. Wauw! Een wijnbad, wist jij dat dit bestond? Je kan bij de Thermae een "Vino Therapy" gaan volgen. Dit betekent eigenlijk gewoon wijntherapie. Je stapt in een heerlijk bad met bubbelende wijn, terwijl je zelf aan de wijn gaat. Je krijgt de locale wijnen van St. Martinus voorgeschoteld. Ook kan je nog helemaal wegdromen terwijl je kijkt naar de Limburgse heuvels. What a dream!

Over de wijntherapie

Jij bent nu vast en zeker benieuwd naar deze zogeheten wijtherapie. Het is dus iets wat heel goed schijnt te zijn voor je lichaam. Voordat je het wijnbad instapt moet je lichaam goed gescrubt zijn met een natuurlijke bodyscrub. Daarna stap je het heerlijke bad in. Deze is gevuld met wijnpulp van de Monarch druig en druivenpitolie. Deze druiven hebben in de schil resveratrol zitten. Dit is de meest krachtige antioxidant wat je huid beschermt tegen de negatieve gevolgen van UV stralingen. Denk aan verbranding en huidverkleuring. Ook gaat het huidveroudering tegen. Guys, hier moeten we heen!

Lees ook: Trommel je vriendinnen op: deze Flügel gin-tonic moeten jullie echt proberen

Ook zit er in het bad prachtige rozenblaadjes. Dat moet vast lekker ruiken! Zak lekker onderuit en geniet van de rust met een wijntje in je hand. Heb je nog geen moederdag cadeau? Dan is dit zeker een goede optie. Een uurtje badderen kost €99,95! Dit zal je moeder ongetwijfeld leuk vinden. En umm, jij natuurlijk ook!