News

Oh my: Fabrizio en Margaux óók alweer uit elkaar

Het lijkt Fabrizio allemaal niet mee te zitten in de liefde: in de Bachelor dachten wij dat hij en Madieke hun happily ever after zouden krijgen, maar helaas hield het geen stand. Gelukkig was daar runner up Margaux, waar hij een tijdje casual mee aan het daten was. Maar ook zij zijn nu (alweer) uit elkaar!

Bachelor Fabrizio en Margaux zijn nu ook uit elkaar

Dat Fabrizio en Madieke niet lang stand hebben gehouden, weten we inmiddels allemaal. We hadden dan ook hoge verwachtingen van Fabrizio en Margaux, maar ook zij zijn nu tóch uit elkaar.

Break up Madieke

Een lange relatie hebben Bachelor Fabrizio en Madieke niet gehad; na zo’n vier weken besloten ze om een punt achter hun relatie te zetten. Volgens Fabrizio was dit niet omdat ze niet goed bij elkaar pasten, maar om een andere reden. ”Ik heb het al vaker benoemd, maar als je onze eigenschappen naast elkaar zou zetten, matchen we compleet. Ze ziet er ook goed uit. De enige reden waarom het niet gelukt is, is dat er aan mijn kant iets cruciaals ontbrak: het vonkje, de passie. Die ik bij Margaux wel had,” vertelt hij in de RTL Boulevard Reality Podcast. Gelukkig zijn de twee nog on good terms, en hebben ze regelmatig contact!

Relatie met Margaux

Nadat Fabrizio en Madieke uit elkaar waren ging hij met Margaux daten. Van een échte relatie tussen hem en Margaux was geen sprake: ze waren casual aan het daten. ”We stonden er heel open minded in: we zien het wel, we gaan het niet bestempelen als daten en ‘we moeten nu een relatie hebben,”’ vertelt hij erover. We kunnen het dus ook eigenlijk niet een echte break up noemen, maar ze zien elkaar dus niet meer. ”Ondanks dat er misschien jaloezie was onderling, hebben we het toch leuk met elkaar. Ik vind het fijn dat dat ook kan. Eind goed, al goed, denk ik dan,” zegt hij erover.

Met deze ‘break-up’ is Fabrizio opnieuw een bachelor en is hij na dit avontuur a single man! 

Bron: RTL BoulevardBeeld: De Bachelor België