Celebs

Wow: Justin Bieber heeft een samenwerking met Vespa!

Roos-Sanne

Justin Bieber is natuurlijk één van de bekendste personen van het moment, en dat is ‘ie al een tijdje. Het is dan ook zeker niet verbazend dat er veel grote bedrijven zijn die een samenwerking met hem willen. En Vespa is het gelukt; Justin Bieber heeft namelijk twee scooters uitgebracht met het merk! En geloof ons maar, deze wíl je zien.

Deze scooters van JUSTIN BIEBER x VESPA wil je zien!

Een samenwerking die we niet zagen aankomen, maar waar we wel héél enthousiast over zijn; Justin Bieber en Vespa! Oh. My. God.

Samenwerking Vespa

In december afgelopen jaar werd de samenwerking aangekondigd door Vespa, maar nu is ‘ie er ook eindelijk! Destijds werd de samenwerking omschreven als de meest ”onverwachtse en boeiende” samenwerking van 2022. En daar zijn wij het wel een beetje mee eens! Justin vertelt dat hij er zelf ook heel enthousiast over is. ”Mijn fans weten hoeveel ik van sport houd: skateboarden, hockey, basketbal, BMX. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot die mix van stijl, gratie en snelheid,” vertelt hij. ”Ik ben enthousiast om mijn draai te geven aan het iconische Italiaanse ontwerp van Vespa.”

De scooters

Als je van wit, stijlvol maar ook stoer houdt, is deze scooter perfect voor jou! Er zijn nu twee modellen uitgekomen, allebei met hetzelfde ontwerp, maar de één heeft 50cc en de andere 125cc. Ze zijn – niet geheel onverwachts – nogal prijzig: die van 50cc wordt verkocht voor €4.839, en die van 125cc voor €6.399. Wel zijn ze heel mooi, see for yourself!

 

Lees ook: Wil je hebben: Dior en Vespa brengen limited edition scooter uit
Lees ook: Met deze handige tips haal jij in één keer je rijbewijs

Bron: VespaBeeld: Vespa