Celebs

Juicy: Dit zijn de exen van Johnny Depp

Het gaat inmiddels al weken nergens anders over: de rechtzaak tussen Johnny Depp en zijn ex vrouw Amber Heard. Beide proberen ze elkaars leven zuur te maken en ze klagen elkaar aan in de rechtszaal. Johnny Depp kennen wij natuurlijk als een populaire acteur die in meerdere films heeft gespeeld. Maar met welke bekende dames heeft Johhny nog meer gedatet?

Lees ook: Johnny Depp deelt de 7 toxic gebeurtenissen uit de relatie met Amber

Johnny en zijn knappe exen

Wat we nu al uit dit rijtje kunnen opmaken is dat Johnny sowieso een type heeft. De dames zijn stuk voor stuk heel erg knap! Ook zagen deze dames Johnny wel zitten. Ben jij benieuwd met welke bekende vrouwen Johnny Depp heeft gedatet? Lees dan snel verder!

Lees ook: (Niet zo) gelukkig getrouwd: de kortste celebrityhuwelijken uit de geschiedenis

Lori Anne Allison

Johnny was pas 20 jaar oud toen hij voor het eerst trouwden. Hij stapte samen met make-up artist Lori Anne Allison in het huwelijksbootje. Dit huwelijk heeft geen standgehouden en de twee scheiden na twee jaar. Johnny heeft Allison ontmoet doordat zij de zus was van de bass player van zijn band.

View post on Instagram
 

Sherilyn Fenn

Dit had zo’n mooi sprookjes verhaal kunnen worden. Johnny heeft een tijdje gedatet met actrice Sherilyn Fenn. Je kan haar kennen van haar rolletje in “Twin Peaks”. Ook is ze voorbijgekomen in Jonny’s show “21 Jump Street”. Johnny was de eerste lover van Sherilyn. Er gingen dan ook geruchten rond dat ze gingen trouwen. Dat had toch lief geweest?

View post on Instagram
 

Jennifer Grey

Johnny houdt van een snelle aanpak. Depp heeft twee weken nadat Jennifer en hij aan het daten waren, haar ten huwelijk gevraagd. Dit schreef Jennifer in haar 2022 memoir “Out Of The Corner”. Jennifer kunnen wij beter kennen als “Baby” uit de film “Dirty Dancing”. De twee waren wel hot samen. Ze droegen dezelfde outfits en ze waren écht verliefd. Jennifer noemde hun relatie dan ook “fucking bonfire”. “He’s kind, funny, smart, moral, thoughtful, respectful”, schrijft ze over Depp. Jennifer beëindigde hun relatie door een briefje achter te laten in Johnny’s hotelkamer. Oeii…

View post on Instagram
 

Winona Ryder

Dit is een wat langere relatie geweest. Om precies te zijn heeft deze relatie vier jaar geduurd. Winona en Johnny zijn zelfs een tijdje verloofd geweest! (Johnny had het er maar druk mee.) Johnny heeft een tattoo met daarop “Winona Forever” op zijn arm laten tatoeëren. Toen de bruiloft niet doorging werd het ipv Winona, Wino. Sadd!

View post on Instagram
 

Kate Moss

Ken je model Kate Moss? Ook zij heeft een relatie gehad met Johnny. Ook deze duurde vier jaar. Samen stonden ze vaak in de krant. Niet omdat ze zo’n leuk stel waren, maar omdat ze voordurend ruzie aan het maken waren. Johnny was een keer zo boos, dat hij zijn hotelkamer heeft verwoest. Heftig!

View post on Instagram
 

Vanessa Paradis

Johnny was na al die jaren verloofd te zijn geweest, toch toe aan iets serieus. Zo is hij 14 (!) jaar samen geweest met de Franse zangeres/actrice Vanessa Paradis. Ze hebben elkaar in Parijs ontmoet toen Johnny bezig was met acteren voor de film “The Ninth gate”. Samen kreeg het stel een dochtertje. Dit is niemand minder dan Lily-Rose Depp. Ook kregen de twee een zoontje. Hem noemde ze Jack Depp. Helaas zijn de twee toch later uit elkaar gegaan.

View post on Instagram
 

Amber Heard

Last but not least, Amber Heard. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens “The Rum Diary” samen trouwde ze in 2015, maar in 2016 heeft Amber alweer een scheiding aangevraagd. Heard zegt dat Johnny haar mishandeld heeft. In de jaren dat zij gescheiden zijn is er dan ook een rechtszaak bezig. Daarin wordt uitgezocht wat de waarheden zijn.

View post on Instagram
 

Bron: fem-femBeeld: Instagram @johnnydepp

Must reads 👀