Celebs

Zien! Zo zag Bachelorette Sylvia Geersen er vroeger uit

Danique
sylvia-geersen-vroeger

De knappe Bachelorette Sylvia maakt een grote indruk met haar schoonheid op alle single mannen in het programma. Maar heeft ze altijd al deze goede looks gehad? Zo zag Sylvia Geersen er vroeger uit!

Sylvia Geersen

De 37-jarige Sylvia Geersen deed zeventien jaar geleden mee aan het programma Holland’s Next Top Model. Ze heeft het hier heel ver geschopt, maar verloor in de finale helaas van Kim Veenstra. Inmiddels kennen we Sylvia natuurlijk niet alleen meer als model, maar speelt zij ook in de hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Bachelorette.

In de eerste twee afleveringen van haar liefdesavontuur zien we hoe Sylvia een grote indruk achterlaat op alle single mannen. Ondanks dat Syl wel veel mannelijke aandacht is gewend, voelde zij zich toch een beetje overdonderd door de aandacht van alle mannen. Het is wel namelijk duidelijk dat zij er alles voor over hebben om het hart van de beauty te veroveren. Heeft deze knappe verschijning altijd al deze goede looks gehad, of zag ze er vroeger heel anders uit? Dit is hoe Sylvia Geersen er vroeger uitzag!

Lees ook:
Zien! Dit is hoe influencer Janice Blok er vroeger uit zag

Vroeger

Toen wij deze foto tegen kwamen op Instagram smolten we! Op deze té schattige foto zie je dat model Sylvia Geersen vroeger al een knappe meid was. Haar prachtige blauwe ogen zijn al duidelijk te zien en wij snappen wel dat Syl later is gaan werken met haar looks.

View post on Instagram
 
Beeld: videoland