Fashion

Dit is dé perfecte festival outfit volgens de styliste van Hailey Bieber

Hailey Bieber is hét fashion icoon van deze tijd. Ze lijkt altijd in de beste outfits rond te lopen: casual genoeg waardoor wij ze ook gewoon kunnen dragen, maar stylish genoeg om toch een beetje op te vallen. We zijn dan ook altijd mega excited om te zien wat ze naar festivals en evenementen gaat dragen. Haar styliste geeft ons tips voor de beste outfits voor een festival!

Deze tips geeft de styliste van Hailey Bieber over dé perfecte festival outfit

Festival season is here! Voor welke festivals heb jij al kaartjes?

Karla Welch

Hailey Bieber loopt er natuurlijk altijd super fashionable bij. Ondanks ze zelf waarschijnlijk ook een geweldige fashion sense heeft, kiest haar styliste de meeste outfits voor haar uit. Haar styliste is Karla Welch, die werkt voor onder anderen Hailey en haar man Justin Bieber, maar ook Tracee Ellis Ross en Sarah Paulson. Haar kunnen we wel toevertrouwen met het kiezen van de beste outfits!

View post on Instagram
 

De kringloop

Karla geeft als eerste – en naar eigen zeggen haar beste – tip om bij de kringloop te shoppen voor een leuke festival outfit! Volgens haar is dit zo’n goede tip, omdat je bij de kringloop écht de kans hebt om eens buiten je comfort zone te stappen, en te experimenteren met nieuwe stijlen en kleurtjes. En dat is waar het hele festival seizoen om draait, toch?

Denim, denim, denim

Mocht je totaal inspiratieloos zijn, is denim áltijd goed. Volgens Karla is denim namelijk het meest tijdloze staple in fashion, en kun je er bijna niet fout mee gaan. Daarbij moet je er natuurlijk rekening mee houden dat je kleding vies kan worden op een festival, en een vies geworden denim short of spijkerjasje ziet er alleen maar stoer uit! Zelf gaat ze vaak voor een afgeknipte denim short, combat boots of sneakers eronder en een leuk, klassiek shirtje erop.

Go all out

Volgens Karla wordt dit festival seizoen eentje waar mensen zich he-le-maal gaan uitleven; het kan eindelijk weer! Experimenteer daarom zo veel mogelijk met leuke kleurtjes, printjes en gewoon aparte kleding over het algemeen. Dit vinden wij natuurlijk helemaal geweldig!

View post on Instagram
 

Bron: GraziaBeeld: Getty Images

Must reads 👀