Beauty

Deze (cheap) droogshampoo gebruiken topmodellen en wij zijn fan!

“Whip your hair back and forth” Wij zijn altijd opzoek naar de beste (en goedkoopste) haarproducten die ons haar laat stralen. En we hebben er weer eentje hoor! Dit keer gaat het om een droogshampoo. Het is een favoriet van vele topmodellen en wij zijn fan! Als je deze droogshampoo eenmaal hebt ontdekt kan je niet meer zonder. Lees daarom snel verder!

Lees ook: Eindelijk antwoord: moet je nou met je haar vast of los slapen?

Droogshampoo = Life saver

Tegenwoordig kan niemand meer zoner droogshampoo. Je haren wassen kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen, dus droogshampoo is dan vaak een goede 2de optie. Ook celebs hebben vaak weinig tijd. Zij hebben daarom de ideale droogshampoo ontdekt, voor minder dan 15 euro! Kennen jullie het Franse haarverzorgingsmerk Klorane? Dit is hét geheim van een goeie coupe van een bekend persoon. Miranda Kerr is ook zeer te spreken over dit merk, dan met voorname over de droogshampoo.

‘Mijn haar is best fijn, dus ik heb het echt nodig. Zelfs nadat ik mijn haar heb gewassen. Ik heb iets nodig om extra textuur toe te voegen,’ vertelt Miranda. Ook heeft ze laten zien hoe ze de droogshampoo aanbrengt in haar haar. Dit doet ze door de shampoo in de haar wortels aan te brengen. Ze sprayed het erin en dan even goed wrijven. “Ik heb nog geen andere droogshampoo gevonden die zo goed is.” Nou, zijn jullie nu niet benieuwd geworden?

Online te koop in Nederland

Dit is dus -zoals hierboven verteld wordt- een echte life saver! Gelukkig voor ons kan je deze droogshampoo ook in Nederland kopen. Wedden dat jij nu nooit meer een bad hair day hebt? Deze droogshampoo koop je voor 14,29 bij de Douglas. Ik zou er snel bij zijn want voor je het weet is ‘ie’ uitverkocht!

Lees ook: Kerstkapsels en haaraccessoires!

Bron: ElleBeeld: Pinterest