Celebs

Heftig: Loiza Lamers aangereden en opgenomen in het ziekenhuis: ”bestuurder reed door”

Heftig nieuws over nieuwe Holland’s Next Top Model presentatrice en model Loiza Lamers: zij is gisteren aangereden door een autobestuurder toen ze door Amsterdam heen fietste. De ambulance nam haar mee naar het ziekenhuis. Via Instagram vertelt ze wat er is gebeurd.

Loiza Lamers aangereden door autobestuurder en opgenomen in het ziekenhuis

Via Instagram laat ze weten dat ze er redelijk goed vanaf is gekomen.

Loiza Lamers

Sinds haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2015, heeft ze zeker niet stilgezeten. Nadat ze het programma heeft gewonnen heeft ze haar modellencarrière flink doorgezet; met succes! Inmiddels heeft ze ook meegedaan aan Expeditie Robinson, presenteert ze samen met Rijk Hofman Single Town en wordt ze ook de nieuwe presentatrice van HNTM. And we are here for it all! Nu is haar alleen iets heel heftigs overkomen; ze is gisteren aangreden toen ze met haar fiets door Amsterdam reed.

Automobilist is doorgereden

Op haar Instagram Stories laat ze weten wat er is gebeurd. ”Ik wil beginnen met het feit dat ik redelijk oké ben en dat ik op wat flinke kneuzingen en blauwe plekken na er echt heel goed vanaf ben gekomen!” Schrijft ze. ”Voor nu is het vooral even bijkomen van de schrik, zeker omdat de automobilist is doorgereden na het ongeluk, dat doet wat met je. Gelukkig wordt dat opgelost door de politie,” gaat ze verder. Wat heftig! Ze sluit haar bericht af met een bedankje aan iedereen: ”Ik wil de politie Amsterdam, de omstanders en het ambulance/ziekenhuis personeel bedanken voor de onwijs lieve en goede zorg.” Wij wensen haar heel veel beterschap en sterkte in haar herstel!

Bron: Instagram @loizalamersBeeld: Instagram @loizalamers

Must reads 👀