Food

Zo bestel je stiekem een Starbucks Salted Caramel cold brew

Hallelujah! Starbucks is dé plek waar jij je koffies haalt. Af en toe zie je dan ook een drankje voorbijkomen die jij zeker moet bestellen. Nu hebben wij een stiekeme manier gevonden hoe jij een ‘Caramel White Mocha Cold Brew’ kan bestellen van het geheime Starbucks menu. Dit is hét drankje voor de wat koudere dagen! Klinkt dit niet al overheerlijk?

Lees ook: Need to know: Word je in een vliegtuig sneller dronken?

De Caramel White Mocha Cold Brew

Ja, het is een mondvol, maar dan heb je ook wat. De Caramel White Mocha Cold Brew, is het ideale drankje voor de wat koudere lentedagen. Het is gemaakt van een koude brouwbasis, dan krijg je veel cafeïne met een lekker lente-achtig gevoel erbij! Toch zit aan ieder voordeel, z’n nadeel. Dit is niet een drankje dat alledaags besteld wordt. Je moet het Starbucks personeel exact uitleggen wat ze moeten doen. Dus stapje, voor stapje. Doe je dit niet, dan kan je een aantal schuinen hoofden verwachten. Het drankje is verder vrij eenvoudig te bestellen. Ik leg het hieronder aan je uit.

Hoe bestel je het drankje

Stap op het personeel af en begin met het bestellen van een Venti Cold Brew met vier pompjes witte mokka. Dan vraag je om koude zoete schuim. Als laatste vraag je om extra karamelsaus. Nu ben je helemaar klaar! Nu heb jij je eigen Salted Caramel White Mocha Cold Brew! Dit is echt het ideale drankje voor de wat koudere dagen. En die zijn er voorlopig nog wel genoeg. Er bestaan natuurlijk nog meer geheime recepten, maar deze is echt overheerlijk! Dus ren naar je lokale Starbucks en bestel!

Lees ook: Starbucks introduceert twee nieuwe iced coffees waarbij het water je in de mond loopt

Wil je het stappenplan nog een keer horen? Check dan de TikTok hieronder:

View post on TikTok
Bron: delish.comBeeld: Pinterest