Celebs

Dit waren de looks van de Kardashians tijdens het Met Gala 2022

Roos-Sanne

De Kardashians en Jenners staan natuurlijk bekend om hun prachtige looks en stylish outfits. Ieder jaar zijn we dus ook weer heel excited om te zien wat ze gaan dragen tijdens het Met Gala! En nu was het nog extra bijzonder: dit is namelijk de eerste keer dat alle zussen én moeder Kris aanwezig waren!

Deze looks droegen de Kardashians/Jenners tijdens het Met Gala 2022

Rondom de looks van alle gasten dit jaar was wat controversie, omdat het publiek vond dat veel gasten zich niet echt aan het thema hielden. Dit jaar was het thema ‘In America: An Anthology of Fashion‘, dus eigenlijk een soort Bridgerton stijl. Let’s see wat de Kardashian/Jenners bedacht hebben!

Kris Jenner

We beginnen natuurlijk met de iconische Kris Jenner; de moeder van the Kardashian/Jenner Girls. Ze droeg een lange, gele, asymmetrische jurk die één van haar armen bedekte. Mensen reageren gemixed op de look: sommige fans zijn enthousiast, maar anderen teleurgesteld. Judge zelf maar!

View post on Instagram
 

Kourtney Kardashian

Dit was de eerste keer dat Kourtney aanwezig was bij het Met Gala. Kourtney en Travis kwamen samen aan op het Gala, en veel mensen reageren teleurgesteld op the fit. Zo reageert iemand: ”Echt waar? Haar eerste Met Gala en dit is wat ze koos om te dragen?”, en veel anderen reageren gewoon simpelweg met ”Nee”. Wat vinden jullie van haar look?

View post on Instagram
 

Kim Kardashian

The rumours are true: Kim Kardashian droeg inderdaad de jurk van the icon herself, Marilyn Monroe. Monroe droeg de jurk toen ze in 1962 Happy Birthday voor president John F. Kennedy zong. Het is dan ook de duurste jurk ter wereld: hij werd in 2016 geveild voor $5 miljoen! Toch reageren fans niet enthousiast op deze look. Veel mensen vinden dat het haar niet goed staat, en dat het niet bij het thema past.

View post on Instagram
 

Khloé Kardashian

Ook voor Khloé was dit de eerste keer dat ze bij het Met Gala was uitgenodigd, en ze vertelde dat ze het heel spannend vond. ”It’s so scary but it’s fabulous and I’m so excited to be here,” zei ze in een interview. ”I’m so excited that we’re all here together. I just had to be a part of this experience. It’s something I have always wanted to do. I need a glass of champagne.” Veel fans zijn het ermee eens dat zij de best-gekleede Kardashian/Jenner van de avond was, en we have to say, ze zag er zeker heel goed uit!

View post on Instagram
 

Kendall Jenner

The supermodel Kendall Jenner was ook weer uitgenodigd voor het Met Gala, and she served! Hoewel wij helemaal weg zijn van haar look, krijgt ze er wat gemixte reacties op. Sommige mensen zijn het ermee eens, maar anderen hebben kritiek op de jurk of op haar wenkbrauwen. Wat vind jij van Kendall’s look?

View post on Instagram
 

Kylie Jenner

En last, but definitely not least, de jongste Kardashian/Jenner zus: Kylie! Kylie’s look is waarschijnlijk de meest controversiële outfit van de avond. Volgers zijn niet blij met de look, en vinden het niet bij het thema passen. Mensen vinden het zelfs zo erg, dat er wordt gespeculeerd dat ze deze fit express droeg zodat er meer over haar gepraat wordt!

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @metgalaofficialBeeld: Getty Images

Must reads 👀