Celebs

Dit is het (bekende) broertje van Ronnie Flex!

Tuurlijkkk kennen wij rapper Ronnie Flex! Met zijn nummers ‘Energie’ & ‘Niemand’ behaalde hij alle hitlijsten. Tegenwoordig is de rapper niet alleen bezig met zijn carrière, maar ook met zijn kleine gezinnetje. De rapper is net opnieuw vader geworden van een dochtertje. Het broertje van Ronnie -die voor ons geen onbekende is- kan zich dan ook ‘een trotse oom’ noemen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar Ronnie zijn broertje? Dan moet je even verder lezen. Het zal je verbazen!

Lees ook: Heavy! Famke Louise gestopt met school door pesterijen

Samir Plasschaert aka ADF Samski

De titel verklapt het al een beetje, maar het broertje van Ronnie Flex is niemand minder dan rapper ADF Samski! De carrière van deze rapper gaat skyhigh! Zegt de naam jou niets? Dan ken jij vast deze liedjes wel: ‘Gouden Ticket’ & ‘No Hook’. Het lijkt er dan ook op dat Samir, -de echte naam van de rapper- zijn broer begint in te halen! Weet jij trouwens waar ‘ADf’ in zijn artiestennaam voor staat? ADF staat voor: Alleen De Family. Good to know!

Lees ook: Ronald de Boer was niet direct blij toen dochter met Ronnie Flex thuiskwam

Dat de familie Plasschaert een talentvolle familie is, mag nu wel duidelijk zijn. Ronnie en zijn broertje Samir gaan dan ook vaak samen de studio in. Samen maakte zij het populaire nummer ‘Okee Shordy’. Vorig jaar bracht ADF Samski zijn eerste album uit, genaamd: Fresh Prince Van Noord.

De toekomst

Tuurlijk is Samir meer dan een rapper. Samir is momenteel 21 jaar oud. Hij is half Surinaams en half Marokkaans. Samir en Ronell (de echte naam van Ronnie) delen wel dezelfde vader, maar niet dezelfde moeder. Het is niet bekend of de rapper gelukkig is in de liefde. Wat we wel weten, is dat de wereld aan zijn voeten ligt! Wij geloven dat hij binnen de kortste keren net zo bekend is als zijn broer. Hieronder staan foto’s van Samir. Zie jij gelijkenissen met zijn broer?

View post on Instagram
 

Beeld: @ronnieflex

Must reads 👀