Celebs

Zien: Jaimie Vaes deelt geheime videoboodschap naar ex Lil Kleine

Roos-Sanne

Jaimie Vaes en baby daddy Lil Kleine zijn inmiddels al een tijdje uit elkaar. Het Ibiza-incident van vorig jaar heeft al heel wat breuken veroorzaakt, maar de mishandeling van begin dit jaar was het einde van hun relatie. Maar nu lijkt Jaimie Vaes een geheime boodschap voor Lil Kleine te plaatsen!

Jaimie Vaes deelt geheime boodschap voor Lil Kleine

Afgelopen maand vertelde Jaimie haar verhaal in Khalid & Sophie, waarin ze duidelijk maakte dat hun relatie nu écht voorbij is. Nu haalt ze naar haar ex uit via Instagram!

Lil Kleine

Jaimie en Lil Kleine (Jorik Scholten) waren sinds 2017 samen, en waren in 2018 verloofd. Ook kregen ze een kindje samen: zoontje Lío. Vorig jaar kwam het koppel al in het nieuws, omdat Jorik Jaimie zou hebben mishandeld tijdens een vakantie in Ibiza. De twee kwamen toen met het nieuws naar buiten dat daar niks van waar was; ja, er was ruzie geweest, maar volgens de twee was er geen sprake van mishandeling.

Toch zei het filmpje dat afgelopen februari naar buiten kwam wel anders: hier zag je hoe Jorik het hoofd van Jaimie tussen een autodeur klemde, wat voor ons genoeg zei. Jaimie kwam eindelijk uit de toxic relatie, en Jorik zocht hulp in het buitenland. Later was de zanger teruggekeerd naar Nederland, maar hij zit op dit moment in Ibiza.

Geheime boodschap naar Jorik

Nu plaatst Jaimie een video in haar Instagram Stories, waarvan wij denken dat die naar Jorik bedoeld is. ”When a narcissist can no longer control you. They’re going to go all out to control how others see you,” wordt er gezegd in de video. Fans speculeren dat dit gaat om het feit dat Jorik nu in Ibiza zit, terwijl Jaimie plannen aan het maken is om samen met Lío naar Ibiza te verhuizen. Heftig! 

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram @jaimievaes